IDAG! Få unik boho-tygkasse som gåva*

Halsband Ganesha Hindu God, Loving Harmony - Satya

1 390 kr

- Fri Frakt över 599kr, annars 49kr
- Alltid fria byten!
- Fri paketinslagning (Lägg till meddelande i kassan)
- 1-3 dagars leveranstid

Magiskt halsband från Satya i förgylld mässing med fyra underbara hänge i en vacker klase. 

Ganesha, den hinduiska guden. Ganesha, den hinduiska guden, är den ultimata kraften för att röja hinder ur vägen. Denna symbol ger större intellekt och visdom, och uppmuntrar oss att se bortom till högre syften och mot ett liv med färre hinder för framgång, både professionellt och personligt. 

Rosenkvarts ger kärlek och medkänsla medan körsbärskvarts ger oss klarhet och helande. Lotusblomman symboliserar ny början och oändlig potential.

Detta halsband är en vacker påminnelse om att du är välsignad på din resa mot ditt sanna jag.

  • Modell: Halsband
  • Längd : 60cm
  • Hänge Ganesha: 20 x 14 mm
  • Hänge Lotus: 10 mm diameter
  • Kristall: Rosenkvarts och Körsbärskvarts
  • Material: Förgylld mässing
  • Symbolik: Ganesha - framgång, avlägsnande av hinder Lotus - ny början, oändlig potential. Rosa kvarts - kärlek, medkänsla, självkänsla Körsbärskvarts- hopp, klarhet, helande

Skötselråd:  

För att kunna ha glädje av ditt smycke länge kan du ge det extra omtanke genom att ta av dem när du tränar, diskar och duschar. Undvik att bada i klorerat eller salt vatten. Förvara dem gärna i en smyckesask eller liknande för att undvika repor. Tänk på att förgyllning är en ytbehandling och kommer naturligt slitas med tiden

Om Satya:
Satya Jewelry är designade med kärlek från en studio i New York. Varje smycke skapas utifrån en intention om att inspirera och bjuda in oss att förverkliga oss själva och bli det bästa vi kan bli.
En grundtanke i Satyas filosofi är att vår själ vägleder oss att hitta vårt inre ljus. De föreslår att vi låter vår intuition hjälpa oss att hitta den symbol eller kristall som resonerar bäst med vår inre sanning.

Satya smycken är framställda av skickliga hantverkare efter anrika traditioner i Indien och Thailand.  Alla som arbetar för Satya Jewelry har bra och säkra arbetsförhållande med en rimlig lön.
Satya värnar om vår miljö och vårt arv till nästa generation. De använder etiskt framställda stenar och giftfria kristaller i sin produktion.

När du handlar ett smycke från Satya Jewelry gör du samtidigt skillnad då en del av summan doneras till Satya Foundation som stödjer barnorganisationer. Hittills har de donerat mer än 1 miljon kronor med er allas hjälp!

Mer om Ganesha:

Ganesha - även känd som Ganesh eller Ganapathi - är den elefanthövdade hinduiska gudomen som avlägsnar hinder och ger framgång eller en gynnsam början . Elefanter är djuren som banar väg i skogarna, tar bort eventuella hinder och gör en tydlig väg för alla andra djur att följa. Sonen till Shiva och Parvati, Ganesha representerar energin som är grundad och centrerad med skarp intelligens och visdom.

Ganesha ses i form hållande och omgiven av hans kraft:

Framstående öron symboliserar en bra lyssnare; hans urskiljbara huvud ger visdom. En betydande mage förmågan att smälta allt, bra eller dåligt. Hans bål kröker sig mot lycka och anpassningsförmåga. Ganesha håller en yxa för att kapa det som inte längre tjänar. Hans mun och ögon betyder att han pratar mindre och att han koncentrerar sig mer. Omgiven av en mus och en orm, påminner Ganesha oss om att snabbt röra oss från lust och att skydda våra tillgångar