Wow! Massor av nyheter!

Örhänge One Day at a Time Hoop Gold - Ananda Soul

2 599 kr

Tyvärr slutsåld. Bevaka för att få ett mejl när produkten åter finns i lager

- Fri frakt över 699kr, annars 59kr
- Alltid fria byten!
- Fri paketinslagning (Lägg till meddelande i kassan)
- 1-3 dagars leverans

Smycken från Ananada Soul är ren kärlek i en liten ask. Här i form av ett par fantastiska örhängen, One day at a time.

Bär dessa vackra örhängen för att påminna dig om att det är okej att sakta ner och ta en dag i taget – särskilt när tider är utmanande och tuffa. Hänget är ingraverat med orden "One day at a time" som en vacker påminnelse under de ögonblick när dina fjädrar har blivit tilltufsade, att du är värdig och älskad, och att idag inte är dagen för stora beslut eller slutliga slutsatser. Istället, låt dig påminnas om att stanna upp och lukta på blommorna då och då. Vilka små uppskattningar i livet kan jag se omkring mig idag som hjälper mig att förankra mig själv?

Dessa örhängen har skapats för dem som har känt de växande vågorna av beroende, depression och andra psykiska hälsoproblem, eller för dem som behöver bli påminda om sitt eget värde.

Hänget med texten "En dag i taget" har vit topas infattad i en vacker blomsterdekoration. Vit topas bär energin av sanning och en vibration som stöder förbättrad mental klarhet. Den har kärleksfull energi som hjälper dig att ersätta negativitet med kärlek, glädje och lugn. Vit topas är en kraftfull helande sten som kommer att stödja dem som känner sig nere och i behov av extra energi

Örhängena levereras i en fin ask där de vilar i en vacker påse med en insida av silke tillsammans med ett kort med det inspirerande budskap.

  • 22k förgyllt sterling silver vit topasl.
  • Storlek örhänge : 6.20 cm
  • Vikt: 5,75g
  • Certifierade återvunna ädla metaller och hållbart framställda stenar
  • Varje smycke har välsignats i en balinesisk ceremoni.


Anandas grundfilosofi är att leva på ett vis så att världen hela tiden blir lite bättre. Det genomsyrar hela deras produktion, materialval, arbetsförhållande, design och kommunikation ut till alla medmänniskor.
Ditt Ananda smycke  är med och gör skillnad på följande vis:

  • Hjälper till att stödja en balinesisk familj i nöd via projektet ”Adopt a family”
  • Är tillverkad av hållbara och återvunna material
  • Ger jobb till mödrar med barn som lever på gatan i Bali
  • Bär på kraftfulla helande vibrationer

Skötselråd:  

För att kunna ha glädje av ditt smycke länge kan du ge det extra omtanke genom att ta av dem när du tränar, diskar och duschar. Undvik att bada i klorerat eller salt vatten. Förvara dem gärna i en smyckesask eller liknande för att undvika repor. Tänk på att förgyllning är en ytbehandling och kommer naturligt slitas med tiden