Wow! Massor av nyheter!

Off the shoulder Bandeau Celestal Timing - Yoga Democracy

750 kr

500 kr- Fri frakt över 699kr, annars 59kr
- Alltid fria byten!
- Fri paketinslagning (Lägg till meddelande i kassan)
- 1-3 dagars leverans

Off the shoulder Bandeau Celestal Timing från Yoga Democracy är en otroligt vacker överdel med ett färgstarkt härligt mönster som bara andas kärlek! Den här toppen har en riktigt läcker design som inte liknar något annat. Bär den på yogan eller vardags/fest.

Materialet håller in över bysten och har snygga små ärmar "off shoulders"  Skönt tyg som känns som ett andra, silkeslent skinn mot huden. Tyget blir inte genomskinligt när det sträcks ut. Riktigt snyggt att ha tillsammans med matchande Bell bottoms

  • Material: 79% återvunnen PET / 21% LYCRA® XTRALIFE
  • Färg/mönster: Celestal Timing - svart botten blommor med hand i olika färger (se bilderna)
  • Passform: Åtsittande över bysten. Ärmen är "off shoulder"
  • Miljövänlig, giftfri färgningsprocess
  • Fukttransporterande material
  • Klassad utmärkt för UPF-skydd (motsvarar UVB / UVA 40-50 +)
  • Tyget blir ej transparent vid utsträckning

Material: Yoga-toppen från Yoga Democracy är tillverkad av ett högpresterande och högkvalitativt techno-material, vilket gör att den andas med kroppen och stöter bort svett och annan fukt samtidigt som passformen bevaras. Det har också lovordats för sitt UPF-skydd (motsvarande skydd från UVA/UVB 40-50+). 

Infärgningsprocessen är eko-vänlig och giftfri – vilket gör att de är snälla både mot hud och miljö – och färgerna varken bleknar eller blöder med tiden.

Soul Factory är den ensam återförsäljare i Sverige för Yoga Democracy, vilket vi är stolta över och gör att du som kund förmodligen blir ensam om din häftiga yoga-top!