Wow! Massor av nyheter!

Yogashorts Deva Urban Black - Urban Goddess

539 kr

400 kr- Fri frakt över 599kr, annars 49kr
- Alltid fria byten!
- Fri paketinslagning (Lägg till meddelande i kassan)
- 1-3 dagars leverans

Yogashortsen Deva är superbekväma, ultramjuka hög kvalitet av ekologisk bomull. Vecket över bältet gör dessa leggings ger totalrörelsefrihet och kan också vara lämplig för gravida som vill ha stöd till magen. Dessa yogashorts har söta dragsko på sidan som du kan använda för att göra dem längre och kortare. Ju hårdare du drar dem, desto kortare blir de.

Urban Goddess använder ren ekologisk bomull till sina plagg. Det gör att dina yogakläder kan andas tillsammans med dig. Urban Goddess yogakläder använder ett tryck istället för etiketter för att förhindra irritation eller klåda under din heliga stunder.

  •  Färg: Urban Black
  •  Hög midja (nervikningsbar)
  • Material: 92% GOTS-certifierad ekologisk bomull, 8% elastan
  • Tvättråd: Tvätta i 30 grader med avigsidan ut.

Om Urban Goddess

Urban Goddess är ett medvetet yogamärke. Företaget använder endast certifierat ekologisk bomull till sina plagg, vilket inte enbart är snällt mot människorna som arbetar med den på dags basis och miljön vi alla bär ansvar för, utan också ger dig alla fördelar som det är att ha på sig ett tyg som andas och är naturligt. Dessutom har de tagit bort alla tvättlappar som kan störa och klia under träningen. Dessa har istället ersatts med stämplar direkt på tyget.