Bärrem/Yogabälte ''Pink Bird'' - Tøyenstæsj

550 kr

Tyvärr slutsåld. Bevaka för att få ett mejl när produkten åter finns i lager

- Fri Frakt (vid köp från 599:- annars 49:- i frakt)
- Alltid fria byten!
- Fri paketinslagning (Lägg till meddelande i kassan)
- 2-4 dagars leveranstid

Otroligt vacker och exklusiv bärrem till din yogamatta från det norska varumärket Tøyenstæsj. Bärremmen har en unikt broderad design med vackra fåglar och blommor. Dess härliga färgglada kulör och bohemiska mönster gör den minsann till en riktigt iögonfallande sådan! Vi älskar mönstret, färgerna och kvaliteten och de får verkligen en att drömma sig bort till varmare breddgrader. Bärremmens breda och mjuka band ger ett bra stöd för axeln. 

  • Färg: Pink Bird (indigo blå botten med fågel och blommor i rosa, cerise, blå och orange)
  • Mått: Onesize - ca 180 cm lång, 6,5 cm bred
  • Passar alla mattstorlekar

Har ett metallspänne i båda ändar som gör att du enkelt och smidigt kan bära med din yogamatta till och från studion. Den är designad för att passa yogamattor i alla storlekar. 

Bärrem kan även användas som ett praktiskt hjälpredskap i din yogapraktik för att komma djupare in i dina yogapositioner. Se bilder för mer inspiration!

Good to Know

Tøyenstæsj drivs av yogin och powerkvinnan Anne Lise Gundersen. Det är med Anne Lises stora passion för miljön, återanvändning och social rättvisa för kvinnor som hon har skapat dessa vackra och funktionella bärremmar.

Tøyenstæsjs bärremmar är tillverkade i Surrat, Indien, och sammansatta av Sisters in BusinessOrganisationen Sisters In Business mission är att stödja människor, främst kvinnor från minoritetsgrupper som strävar efter att bli, finansiellt oberoende och innovativa ledare. Klicka här för att läsa mer om organisationen och deras fantastiska insats i samhället. 

''Vi hejar på människor som vill göra gott för andra. Så varje år väljer Tøyenstæsj ut en meningsfull välgörenhetsorganisation där vi skänker en del av vår omsättning till deras arbete för ett bättre samhälle. Varje gång du köper en bärrem från Tøyenstæsj bidrar du med välbehövliga medel till en värdig organisation.'' Detta året har Tøyenstæsj valt att stötta organisationen Yoga Stops Traffick "YST". YST är ett internationellt yogaevent som arbetar för att öka medvetenheten om människohandel och samlar under deras event in pengar till överlevande som utsätts för detta i Indien.