Se allt nytt, vårfint i glada & fräscha färger!

Tøyenstæsj

Bärremmar från Tøyenstæsj med otroligt vackra färger och mönster! Exklusiva bärremmar som också kan användas som Yogabälte. Unik, broderad design med vackra fåglar och blommor. Dess härliga färgglada kulör och bohemiska mönster gör den minsann till en riktigt iögonfallande sådan! Bärremmens breda och mjuka band ger ett bra stöd för axeln. 


Mer om Tøyenstæsj

Tøyenstæsj drivs av yogin och powerkvinnan Anne Lise Gundersen. Det är med Anne Lises stora passion för miljön, återanvändning och social rättvisa för kvinnor som hon har skapat dessa vackra och funktionella bärremmar.

Tøyenstæsjs bärremmar är tillverkade i Surrat, Indien, och sammansatta av Sisters in BusinessOrganisationen Sisters In Business mission är att stödja människor, främst kvinnor från minoritetsgrupper som strävar efter att bli, finansiellt oberoende och innovativa ledare. Klicka här för att läsa mer om organisationen och deras fantastiska insats i samhället. 

''Vi hejar på människor som vill göra gott för andra. Så varje år väljer Tøyenstæsj ut en meningsfull välgörenhetsorganisation där vi skänker en del av vår omsättning till deras arbete för ett bättre samhälle. Varje gång du köper en bärrem från Tøyenstæsj bidrar du med välbehövliga medel till en värdig organisation.'' Detta året har Tøyenstæsj valt att stötta organisationen Yoga Stops Traffick "YST". YST är ett internationellt yogaevent som arbetar för att öka medvetenheten om människohandel och samlar under deras event in pengar till överlevande som utsätts för detta i Indien.