Wow! Massor av nyheter!

Tarotkort The Moonchild Tarot Shadow - Danielle Noel

699 kr

- Fri frakt över 599kr, annars 49kr
- Alltid fria byten!
- Fri paketinslagning (Lägg till meddelande i kassan)
- 1-3 dagars leverans

Helt ny kortlek med magiska tarotkort skapade av Daniell Noel. The Moonchild Tarot Shadow.
En speciellt vacker kortlek som består av förföriska drömlandskap och uråldriga symboler som aktiverar vårt undermedvetna och talar direkt till själen. Här får du nycklarna till oraklets visdom och månens kraft som harmoniserar perfekt med varandra. 

The Moonchild tarot Shadow  är en älskad hyllning och utveckling av orginalet The Moonchild tarot som är en av Daniells Noels mycket uppskattade tarotlekar och som fått en uppsjö av positiva recensioner.
Många av original illustrationerna finns fortfarande med, tillsammans med en serie helt nya bilder – vilket skapar en helt ny upplevelse av leken. Färgpaletten är också mer dämpad, med antika toner genom hela leken.

Ny på tarotkort? Vill du lära dig mer om tarotkort & orakelkort? Läs mer här

  • 81 kort. Kärleksfullt illustrerade kort av konstnären Danielle Noel
  • Korten har en tjocklek på 400 g & en satinmatt finish
  • Lyxiga kort med en baksida som skimrar vackert
  • Fin ask med en matt finish att förvara korten i
  • Medföljande, heltäckande guidebok  (på engelska) på 169 sidor 

Mer om guideboken

Moonchild Tarot-guideboken erbjuder ett utrymme för att sätta mål och avsikter med klarhet och syfte. 

Du får en omfattande guide för läsare på alla nivåer, inklusive förslag på Tarot-läggningar, information om alla 79 kort med matchande bilder i färg. Dagliga journaling prompts (dagboks ideér) och månritualer. Du kan också läsa om varje korts koppling till olika kristaller och deras energier.
Här finns tips på hur du blandar korten, hur du läser omvända betydelser och ytterligare esoteriska nycklar för Stora Arkanan. 

Medan The Starchild Tarot är medveten, galaktiskt och övernaturlig, är The Moonchild Tarot shadow undermedveten och grundande och fungerar som en ny kanal för själslig medvetenhet, som arbetar med månens fantastiska kraft.