Wow! Massor av nyheter!

Orakelkort Ocean Dreams - Danielle Noel

699 kr

- Fri frakt över 699kr, annars 59kr
- Alltid fria byten!
- Fri paketinslagning (Lägg till meddelande i kassan)
- 1-3 dagars leverans

Ocean Dreams Orakelkort är en vacker kortlek med underbara illustrationer av konstnären Danielle Noel. Havets tidlösa visdom i kombination med de lugnande bilderna kommer inspirera dig till att skapa en djupare koppling till ditt eget inre vatten. När du connectar till havet, tar du del av gammal kunskap och gudomlig feminin magi. Detta är en renande, transformerande kraft som kan motivera dig till att förbättra din kreativitet och intuition för att berika ditt liv.

Kortleken innehåller 56st kort med ljuvliga illustrationer och text på engelska. De matta, sammetslena korten känns underbara att blanda. I Ocean Dreams Orakelkort är varje kort genomsyrat av helande energier och mjuka viskningar från havet, för att hjälpa dig att utforska de inre mysterierna i ditt oceaniska hjärta.

Ny på orakelkort? Vill du lära dig mer om tarotkort & orakelkort? Läs mer här

  • 56 kort och 1 guidebok som är fantastiskt illustrerade av konstnären Danielle Noel
  • Korten har en tjocklek på 400g & en satin matt finish
  • Lyxiga kort med en baksida som skimrar vackert
  • Fin ask med en matt finish att förvara korten i
  • Text på korten & guideboken är på Engelska

Dyk in i denna mystiska värld, öppna ditt hjärta och fantasi och utforska havets krafter. Oavsett om du är en jordisk sjöjungfru, en lemurisk själ eller en nyfiken sökare så bjuder dessa kort in dig till dess livfulla portaler och budskap - för att förstärka dina sinnen och ge näring till dina inre reflektioner.