IDAG! Få unik boho-tygkasse som gåva*

Orakelkort The Moon Deck Box

799 kr

Tyvärr slutsåld. Bevaka för att få ett mejl när produkten åter finns i lager

- Fri Frakt över 599kr, annars 49kr
- Alltid fria byten!
- Fri paketinslagning (Lägg till meddelande i kassan)
- 1-3 dagars leveranstid

Helt ljuvliga spirituella kort från The Moon Deck. (texten är på Engelska) Du kan använda korten som en orakelguide , ett dagligt verktyg för reflektion och i meditation eller i tarotinspirerande läggningar. Här paketerade i en unik och handgjorda träask, Wood Moon Box. Asken är tillverkad av mangoträ, ett vackert lövträ som skördas hållbart i Indien

The Moon Deck är ett praktiskt verktyg för att komma i kontakt med din intuition och emotionella hälsa genom den kärlek du ger dig själv. Denna uppsättning med kort är inspirerad av månens cykliska skönhet och kvinnans inneboende visdom och kraft.  

Ny på orakelkort? Vill du lära dig mer om tarotkort & orakelkort? Läs mer här

  • 44 kärleksfullt illustrerade kort med kraftfulla mantra 
  • Medföljande guidebok med ritualer skräddarsydda för varje kort 
  • The collectors edition: Den handgjorda träboxen Wood Moon box att förvara dina spirituella kort i.
  • Korten är tryckta med växtbaserat bläck på FSC-märkt papper


The Moon deck  är tryckt på FSC-certifierat papper med växtbaserad bläck. FSC  står för Forest Stewardship Council och innebär att det papper som används har skördats på ett ansvarsfullt sätt och främjar förvaltningen av världens skogar.

Den handgjorda träasken Wood Moon Box är tillverkad av mangoträ, ett vackert lövträ som skördas hållbart i Indien. The Moon Deck har sedan starten arbetat mycket nära med den boxmaker som tillverkar askarna och de är stolta över att kunna ge denna unika touch till de vackra korten.

OBS: Eftersom trälådan är handgjord är varje låda unik och kan variera något i färg, struktur, träkorn, form och Moon Deck -logotypen. Lita på att din låda valde dig och är den perfekta magiska platsen för dina kort. Boxen tillverkas i Indien och The Moon Deck har arbetat mycket nära tillverkaren för att säkerställa träaskens skönhet och charm.