Klänning Paloma dress Nr 1 - Sissel Edelbo

1 495 kr

995 kr- IDAG! FRI FRAKT (inom Sverige) Alltid fria byten
- Julklappar öppet köp tom 10/1-22
- Fri paketinslagning (Lägg till meddelande i kassan)
- 1-3 dagars leveranstid

Vacker och snyggt bohemisk klänning från danska Sissel Edelbo. Denna klänningen går till så många användningsområden. Ha den till vardags med gympaskor och en kofta eller till fest. Passar verkligen till alla tillfällen.
Ärmarna är vida för en avslappnad och bohemisk look. Den är v-ringad med små knappar längst fram. Knäkort klänning i oversize modell. Passar de flesta.

Sista bilden enbart för inspiration!

Denna klänningen är helt unik. Det finns inte två exakt lika.  

Klänningen är tillverkad av återvunna sari som Indiska kvinnor har burit med stolthet. Vi älskar tanken att återanvända vackra tyger "slow fashion" när den är som bäst. Samtliga tyger är tvättade före man har sytt om dom till trendiga kjolar, kimonos, blusar och klänningar. Därför kan man också se spår av att plaggets tyg har blivit använt sen tidigare.

Viktigt att tänka på när man köper plagg  som är tillverkat av återvunna tyger. Det kan finnas oregelbundenheter. Det kan vara små trådar eller små obetydliga fläckar. Detta ska inte ses som fel utan som en som en fantastisk del i hur plagget tidigare använts. var stolt över att du har valt ett plagg som hjälper naturen på rätt håll. Och samtidigt ser du helt galet snygg ut! NO WASTE.