Klänning Bounty dress Nr 3 S/M - Sissel Edelbo

1 350 kr

950 kr- Fri frakt (över 599:-) och fria byten
- Fri paketinslagning (ange i kassan)
- 1-3 dagars leveranstid
- Ingen faktura- eller expeditionsavgft

Vacker och snyggt bohemisk klänning från danska Sissel Edelbo. Denna klänningen går till så många användningsområden. Ha den till vardags med gympaskor och en kofta eller till fest. Passar till alla tillfällen.
Oversize modell. Knappar längs med bröstet så du själv kan avgöra hur öppen den ska vara. Riktigt cool klänning som du lätt kan styla upp eller ner beroende på tillfälle. 

Sista bilden enbart för inspiration!

Denna klänningen är helt unik. Det finns inte två exakt lika.  

Klänningen är tillverkad av återvunna sari som Indiska kvinnor har burit med stolthet. Vi älskar tanken att återanvända vackra tyger "slow fashion" när den är som bäst. Samtliga tyger är tvättade före man har sytt om dom till trendiga kjolar, kimonos, blusar och klänningar. Därför kan man också se spår av att plaggets tyg har blivit använt sen tidigare.

Viktigt att tänka på när man köper plagg  som är tillverkat av återvunna tyger. Det kan finnas oregelbundenheter. Det kan vara små trådar eller små obetydliga fläckar. Detta ska inte ses som fel utan som en som en fantastisk del i hur plagget tidigare använts. var stolt över att du har valt ett plagg som hjälper naturen på rätt håll. Och samtidigt ser du helt galet snygg ut! NO WASTE.

Storleksguide (Storlek S/M):

  • Total längd: 119 cm

  • Bröstmått 120 cm

Storleksguide (Storlek M/L):

  • Total längd: 126 cm

  • Bröstmått 120 cm