GÅVA! 7 kristaller idag!*

Yogaleggings Athleisure Thunderbird - Eagle Rock WERKSHOP

995 kr

700 kr- GÅVA - kristallkit. Skriv MIDSOMMAR som meddelande i kassan

- Fri frakt över 699kr, annars 59kr
- Alltid fria byten!
- Fri paketinslagning (Lägg till meddelande i kassan)
- 1-3 dagars leverans

Leggings Thunderbird i originalkonstverk av Eagle Rock WERKSHOP's kvinnliga grundare och konstnär, Chriztina Marie. Leggings i full längd som du med fördel kan dra ner över hälen vid savasana. Högt och nedvikbart midjeband. 

Tightsen är tillverkade av ett lyxigt, silkeslent kompressionstyg som både är snabbtorkande, andas och erbjuder UV 50+ solskydd. Den vackra designen är tryckt med en levande och miljövänlig digital färgsublimeringsprocess för minimalt avfall. Diskreta sömmar som snyggt vävs in i konstverket. 

Se passformen här:


  • Färg: Thunderbird
  • Modell: Full längd, Unisex
  • Passform: Åtsittande. 
  • Material: (82% Polyester, 12% Spandex (kompressionstyg med inbyggt UV 50+ solskydd) 
  • Tvättråd: Tvätta i 40 grader, ej torktumling

Perfekt leggings för vardagliga aktiviteter med lägre uthållighet som yoga, pilates och vardagskläder. Den är också bra för utomhus-/vattensporter med det inbyggda UV-skydd 50+. Vi garanterar att dessa fantastiskt snygga tightsen och träningskläderna kommer att boosta ditt humör, självkänsla och prestation under din yoga och träning.

Storleksguide Ca-omkrets i cm

DAMERXSSMLXLXXL
MIDJA58-6464-6969-7676-8484-9191-99
HÖFT84-8989-9494-102102-109109-117117-124


MÄNXSSMLXLXXL
MIDJA< 6666-7272-7979-8787-9191-99


Unisex leggings:

Oavsett ditt kön vet vi att du kommer att älska våra Athleisure Leggings. Vi har fått fantastisk feedback från otaliga människor (män, kvinnor och icke-binära) som älskar att träna i dem.

Om designen bakom: 

Varje konstverk, varje design börjar med en gnista av inspiration och blyertsskiss som skannas in i datorn och fulländas i photoshop. En design kan ofta ta upp till 80 timmar att slutföra från början till slut: allt ligger i detaljerna. Etiskt tillverkade med kärlek i Los Angeles, CA.


Eagle Rock WERKSHOP tror på att göra saker hållbart, etiskt och med syfte. De klipper, trycker och syr för närvarande en stor del av produktionen internt i en studio utanför Los Angeles, CA., med syfte att hålla det småskaligt. Vidare görs alla tygutskrifter med en miljövänlig digital färgsublimeringsprocess med minimalt avfall och de arbetar aktivt för att lägga till ännu mer återvunnet material i deras klädkollektioner. WERKSHOP ger också tillbaka när de kan med deras #WERKforACause-insatser. Hittills har de donerat tusentals dollar till Ocean Preservation, Breast Cancer Research, djurlivsorganisationer och många fler.