GÅVA IDAG Få en exklusiv kalender.

Yogabolster Midnight Black - Yogiraj

799 kr

Tyvärr slutsåld. Bevaka för att få ett mejl när produkten åter finns i lager

- Fri Frakt över 599kr, annars 49kr
- Alltid fria byten!
- Fri paketinslagning (Lägg till meddelande i kassan)
- 1-3 dagars leveranstid
- Öppet köp på julklappar tom 8/1-24

Yogabolster/cylinderkudde från Yogiraj i färgen ''Midnight Black'' som är en sobert svart nynas. Lite större i storlek, 71 lång och 23 cm i diameter. Använd den gärna som stödkudde i olika yogapositioner. Mångas favorit till Yinyogan! 

Yogirajs ekologiska bolster hjälper till att öppna hjärtat och ger stöd och fördjupad stretch i flera asanas. Bolstret med en fyllning av boveteskal formar sig efter kroppen vid varje praktik – möt din nya, stöttande yogavän! 

  • Färg: Midnight Black (sobert svart)
  • Vikt: ca 5.5 kg
  • Mått: 71 cm x 23 cm
  • Material: Fodral av ekologisk bomull och ekologiskt boveteskal. 
  • Avtagbart och tvättbart fodral. Bärrem på sidan.

Att kunna stötta upp med en kudde när du mediterar eller gör lugnare yoga, är så väldigt skönt för kroppen. För att hitta din inre balans är det viktigt att din kropp och själ är helt avslappnade. En bekväm kudde hjälper dig att komma närmare det inre lugnet. Nyfiken på fler yogatillbehör från Yogiraj - klicka här!

Vi fyller våra kuddar och bolster för hand i Skåne, och vi väljer att fylla dem så att de ger ett ordentligt stöd och avlastar. Om du skulle vilja ha en lösare kudde så kan du enkelt tömma innerpåsen på boveteskal så blir det precis som just du vill ha det. Du kan också fylla på boveteskal på samma sätt. Avtagbart och tvättbart fodral. Bärrem på sidan.