Yogish Collective Yogamattor

Yogish Collectives Yogamattor är framtagna av ekologiskt och hållbart material. Mattorna är tillverkade av naturligt gummi, är biologiskt nedbrytbara och kan återvinnas. De är fria från latex, silikoner, giftigt lim och andra substanser som är farliga för såväl människa som miljö – allt för att i den mån det är möjligt reducera det ekologiska fotavtrycket och värna om såväl oss som den värld vi lever i.


Yogish Collective - Yogamattor

Yogish Collectives mission är att ta fram hållbara och stilrena yogaprodukter. Med hämtad inspiration från den moderna och stilmedvetna yogin har de skapat högkvalitativa och hållbara yogamattor som reflekterar individualitet och unika personligheter. Färgerna är lugna och harmoniska, och tillverkarna kombinerar stilistisk kontinuitet med tidlöshet för att skapa klassiska och stilrena yogamattor som kan användas genom alla säsonger och under flera års tid. Företaget släppte sin första kollektion med eko-vänliga yogamattor under sommaren 2016, så det räknas som en nykomling på marknaden, men visar samtidigt en stor passion för hållbar utveckling som är helt rätt i tiden och sannolikt kommer att göra märket till en stor favorit i många medvetna yogisars hushåll.

Det är Yogish Collectives ambition att värna om miljön, och deras etiskt hållbara synsätt genomsyrar hela produktionen – produkterna är framtagna av ekologiskt och hållbart material – och allt görs i småskalig produktion. Yogamattorna är tillverkade av naturligt gummi, biologiskt nedbrytbara och kan återvinnas. De är fria från latex, silikoner, giftigt lim, ftalater och andra substanser som är farliga för såväl människa som miljö – allt för att i den mån det är möjligt reducera det ekologiska fotavtrycket och värna om såväl oss som den värld vi lever i.

Yogish Collective - Skötselråd för Yogamattor

Yogish Collectives yogamattor tål maskintvätt på fintvättsprogram och med kallt vatten. Bör hängtorkas. Undvik blekningsmedel och torktumlare. För snabbare torkning, vira in mattan i en handduk och pressa ut överflödigt vatten.

Mellan passen rekommenderas avtorkning med en ren trasa och varmt vatten.

Som med alla mattor ska mattan "yogas in" för att få den perfekt för dig.

Svårt att välja yogamatta? Se vår guide till rätt yogamatta här: GUIDE