Wow! Massor av nyheter!

Yogamatta Travelmat Eko Aum Vikbar 183x61 cm 2 mm + Bärrem - Vackraliv Yoga

999 kr

- Fri frakt över 699kr, annars 59kr
- Alltid fria byten!
- Fri paketinslagning (Lägg till meddelande i kassan)
- 1-3 dagars leverans

Yogamatta Eko Aum är en fantastiskt snygg och VIKBAR matta från Vackraliv. Smidig, lättviktig matta att ta med dig överallt! Rulla ihop eller vik ihop. Lätt att torka av. Perfekt för yogis på resande fot! Passar perfekt till hotyoga och alla som älskar ett bra grepp! Yogamattan är i djup svart färg med graverat aum och alignment-linje i mitten för guide genom dina asanas. Storleken på mattan är 183×61 cm och tjocklek på 2mm. Framtagen för att uppnå maximalt grepp under din yogaklass.

Vid köp av yogamattan från Vackraliv tillkommer det en praktisk och användbar bärrem så att du enkelt ska kunna bära med dig mattan till och från yogaträningen. Vi har också vackra Yogahjul med chakramönster från Vackraliv.

  • Material: polyuretan, Eco naturgummi
  • Färg: Svart design med graverat aum och alignment-linje
  • Storlek: 2 mm, 183x61 cm
  • Vikt: ca 1,4 kg
  • Bärrem i svart design ingår

Tillverkade av polyuretan, Eco naturgummi och är fri från PVC och toxiner. Naturgummi  är dessutom helt återvinningsbart. Materialet på mattan tillåter dig att snabbt och enkelt torka av med en fuktig trasa eller handduk. För att hålla mattan ren rekommenderar Gabriella att fukta en handduk med några droppar antibakteriell Tea Tree Oil i vattnet och låt sedan torka en stund innan den läggs tillbaka i yogaväskan. OBS! Använd ej desinficeringsmedel vid rengöring av din matta, det fräter bort
printet på din matta.