STOR UTFÖRSÄLJNING!

Yogamatta Stay Grounded Dark Navy Blue XL- Moonchild Yogawear

1 095 kr

Tyvärr slutsåld. Bevaka för att få ett mejl när produkten åter finns i lager

- Fri frakt över 699kr, annars 59kr
- Alltid fria byten!
- Fri paketinslagning (Lägg till meddelande i kassan)
- 1-3 dagars leverans

Den underbara månmattan från Moonchild Yogawear, här i en stilrenoch snygg mörkblå färg. Mattan är noggrant utformad med perfekt balans mellan fast grepp och mjukt stöd. 

Naturgummi blandas med veganvänligt PU-läder och avslutas med en "grippy" konsistens för att stödja din balans, även genom svettiga sessioner.
Torka mattan lätt med en naturlig rengöring efter varje övning för att hålla bakterierna borta.

Yogamattan är både bredare, tjockare och längre. Mattan är 5 mm och ger skön avlastning för dina höfter och knän.
Linjen i mitten "alignment" och ikoniska månfaser är ingraverade i ytan för att hjälpa dig att hålla kontakten och balansen genom varje övergång.

  • Naturgummi + veganvänlig PU-läder
  • Fri från PVC och skadliga ämnen
  • Ikoniska månfaser ingraverade
  • Bra grepp även under svettig träning såsom Hot Yoga
  • 4mm vaddering för höfter, knän och golvpositioner
  • Lätt och hållbar 
  • Storlek: 200cm x 66cm x 5mm

Yogamattor i gummi är 99% latexfria och säkra för de flesta med latexöverkänslighet. Vid allvarlig allergi rekommenderas inte kontakt med mattan.

Socialt ansvar

Moonchild Yoga Wear arbetar med "Women for Women International" för att stödja kvinnliga överlevande från kriget. De hjälper dem bygga upp sina liv genom ett 12-månaders träningsprogram som hjälper dem att starta egen verksamhet.

Skötsel: Torka mattan med en lätt fuktad trasa efter varje användning. Undvik oljor och hudkrämer, då kan göra mattan hal och lämna fläckar på mattan. Även hudens naturliga fetter kan lämna spår efter sig, men dessa kommer med tiden att suddas ut.

Låt din yogamatta torka

Torka av den med en fuktig trasa och låt alltid din Moonchild-matta torka innan du rullar ihop den. På väg hem direkt från din yogaklass? Inga problem, bara rulla ihop den, ta med den hem och rulla ut så fort du kan. Torka då av med en fuktig trasa och låt torka.

Rengör din Moonchild Yoga Mat när det är nödvändigt

Rengör mattan försiktigt och bara när det behövs. Använd en liten droppe diskmedel utspädd med mycket vatten och torka av den försiktigt med en mjuk svamp eller trasa som är fuktig, men inte genomblöt. Vi rekommenderar att du gör detta endast efter var 8-10:e användning. Om du regelbundet tränar under svettiga förhållanden kanske du vill rengöra din matta oftare, men kom ihåg att även om våra planet-friendly Moonchild-mattor är anmärkningsvärt hållbara för yogaträning så kommer överrengöring eller användning av slipande/grova produkter att slita ut alla material snabbare.

Din yogamatta är miljövänlig

Undvik att förvara din matta i direkt solljus under långa perioder. Din matta är, mycket viktigt, biologiskt nedbrytbar och därför kan långvarig exponering för solen bryta ner den snabbare. Men oroa dig inte, våra mattor är OK med lite sol.

När du rullar din yogamatta

När du lägger undan din matta, låt den alltid torka och rulla den sedan med ovansidan (den släta färgade sidan, med månfastrycket) på utsidan. Den är designad för att rullas på det här sättet, och det kommer att hjälpa till att se till att din Moonchild-matta rullar ut snyggt och platt varje gång du använder den för din träning.

På grund av de absorberande (och hygieniska) materialen vi använder är det så att din huds naturliga oljor kan lämna märken eller fläcka mattans yta. Försök att undvika att öva på mattan med nyapplicerade oljiga krämer eller kroppsoljor etc. då dessa kan fläcka mattan ännu mer. Den goda nyheten är att dessa typer av märken ofta kommer att blekna gradvis med tiden eller efter rengöring som föreslagits ovan. Men totalt sett hoppas vi att du kommer att vara stolt över din mattas "minnen" från alla dessa timmars träning.