Yogamatta Kork "Be The Lion" - Yggdrasil

1 089 kr

998 kr

Tyvärr slutsåld. Bevaka för att få ett mejl när produkten åter finns i lager

- Fri Frakt (vid köp från 599:- annars 49:- i frakt)
- Alltid fria byten!
- Fri paketinslagning (Lägg till meddelande i kassan)
- 2-4 dagars leveranstid

Yogamatta av kork och naturgummi som är halkfri, ekologisk och underbart vacker! Tillverkad av naturgummi i basen vilket ger ett perfekt grepp på golvet. Ytskiktet av ekologisk kork gör mattan halkfri och den är även antibakteriell av naturen.

Stort, härligt tryck med ett lejon. Ta del av Yggdrasils tankar kring motivet:

Ditt liv är enbart ditt att leva. Låt inte andra människor säga vad du ska göra av det eller hur du ska leva det. Kom ihåg att i ditt liv är du som är kung. Som kung är du den som bestämmer vilka vänner som höjer dig, vem du ska älska och vilka drömmar du vill sträva mot. Om du är olycklig kan du göra justeringar, det är ju du som är kungen! Så var lejonet. Lejonet är fritt och det är du också!

Storlek: 175cmx61cm.

  • Tjocklek: 3,4mm.
  • Vikt: 1,9 kg.
  • 100% återvinningsbar naturgummi & kork, biologiskt nedbrytbart.
  • Tryck: Ett stort lejon, av vattenbaserat ekologiskt bläck.
  • Helt utan PVC, latex, silikon, giftiga lim och ftalater.

Skötselråd: Tvätta gärna korkmattan innan första användning för att undvika att trycket färgar av sig. Du rengör den enkelt med en mjuk, lätt fuktad trasa. Om din korkmatta i framtiden blir ordentligt smutsig kan du rengöra den med mild en tvål och skölja av mattan i duschen. OBS! Använd EJ kemikalier då detta är naturmaterial.

Om dina händer och fötter är väldigt torra kan du ta lite vatten på dem, alternativt direkt på korken, innan du börjar träna för att förhindra att du glider.