Väska Wild New Mexico Tote - America & Beyond

1 295 kr

- FRI FRAKT (vid köp från 599:-) & fria byten
- Fri paketinslagning (ange i kassan)
- 1-3 dagars leveranstid
- Ingen faktura- eller expeditionsavgft

Vi har helt förälskat oss i dessa magiska väskor från America & Beyond. Österländskt högklassigt hantverk kombinerat med en design som utstrålar andan av den bohemiska själen som älskar livet med alla dess underbara färgrika kulturer och traditioner. Varje väska är tillverkad med kärlek och precision. Underbara pärlbroderier i vibrerande färger och mönster. Ekologiskt tyg i högsta kvalitet. Skönhet, design i en underbar mix där miljö och omtanke är ledord i hela processen. Med en America & Beyond väska kommer du att stråla.

  • Modell: Wild New Mexico Tote  - Pärlbroderi/Pompoms
  • 100% Bomull
  • Vikt: 0,8 kg 
  • Mått: Höjd 32 cm  x Bredd 43 cm  x  Djup 15 cm.
  • Axelrem /Magnetlås/Lås Karbinhake
  • Innerficka med dragkedja/Dubbel öppen innerficka

Om America & Beyond:

America & Beyond vill hylla den bohemiska själen som ser skönheten och sammankopplingen mellan olika kulturer. Som känner självförtroende och livslust. Själen som älskar skönhet och värdesätter traditionellt hantverk och konst i kombination med en bekväm livsstil.

All tillverkning sker av deras otroligt begåvade team med över 700 lokala indiska hantverkare.  
Under årens lopp har A&B samlat denna familj av skickliga hantverksledare för att skapa och upprätthålla positiv sociala förändringar.  
Teamet av hantverkare är ryggraden i företaget och de lägger mycket tid och kärlek på att de ska ha de bästa förutsättningarna. Alla hantverkare får generösa löner, erbjuds vård som även inkluderar deras familjer, ett års betald mammaledighet.

Hållbarhet ligger i kärnan av A&B värdegrund. Denna filosofi ligger till grund för alla beslut som fattas i varje steg i skapandet - från konceptualisering, design, inköp, produktion till avfallshantering.