Smudge kit med Palo Santo Blue sage & Mossagat

195 kr

- Fri Frakt över 599kr, annars 49kr
- Alltid fria byten!
- Fri paketinslagning (Lägg till meddelande i kassan)
- 2-4 dagars leveranstid

Härligt Smudge kit med en Palo Santo pinne, en salviabunt med Blue Sage/Desert Sage och en Mossagat. Smudgekit är tänkta att användas när du vill rena utrymmen och platser från negativ energi samtidigt som du för in kärlek och positivitet. Du kan också rena dig själv innan meditationen för att komma i balans.

Paketet innehåller: 

  • 1 x Mossagat
  • 1 x Palo Santo pinne 10x2 cm
  • 1 x Salviabunt Blue sage/Desert Sage (blå salvia) 10x3,5cm
  • 1 x Vacker naturfärgad tygpåse

Mossagat

Mossagat är en grundande sten som får dig att landa, perfekt till meditation eller att ha som stöd innan du ska ta stora beslut. En sten som har stark koppling till naturen. 

En Mossagat är både lugnande och stärkande. Den är extra bra att stärka ditt självförtroende med.

  • Namn: Mossagat
  • Modell: Tumlad
  • Färg: Grön i olika nyanser, ibland med strimmor av vitt och svart
  • Storlek: ca 25-30mm
  • Vikt: ca 20-40g

Palo Santo

Palo Santo Pinnen kommer från ett heligt doftträd och kallas därför "Holy Wood". Doften påminner om rökelsen Frankincense och Myrra. Palo Santo har använts av i olika heliga ritualer under tusentals år. Några av dess fördelar är att den rensar bort  negativ energi men är även ett naturligt insektsmedel, luftrenande och inte minst så är det ljuvligt att använda för sinnes- och kroppsavkoppling.

Tänd en Palo Santo och när du ser att den brinner blåser du så att lågan försvinner men röken blir kvar. För runt pinnen i cirkelrörelser över den plats eller person du vill rena, eller lägg den på ett brandsäkert fat/skål om du vill ha röken en längre stund. När du är färdig, doppa den rykande sidan i vatten och se till att den är helt släckt. 

Blue Sage

En bunt med blå salvia vilken är en helt naturlig ceremoniell rökelse. Blå salvia (blue sage även kallad desert sage) har en lite mjukare doft än vit salvia vilket många uppskattar. Doften av blå salvia påminner lite om doften av lavendel. Knuten med 100% bolmullsgarn som går bra att elda. 

Salviabunten används på liknande sätt som Palo Santo pinnarna. Tänd eld på ena änden, blås ut elden och vifta runt röken med hjälp av en fjäder eller med din hand. Släck den mot ett eldfast föremål, låt den ligga kvar i en eldfast skål och se till att den verkligen är släckt.

Både Palo Santo pinnarna och den blå salviabunten kan användas många gånger om.