Wow! Massor av nyheter!

Rökelse 7 Chakra Energy Cleansing Set - Sagrada Madre

130 kr

- Fri frakt över 699kr, annars 59kr
- Alltid fria byten!
- Fri paketinslagning (Lägg till meddelande i kassan)
- 1-3 dagars leverans

Sagrada Madre erbjuder handgjorda ekologisk rökelsepinnar. Rökelsepinnarna är av högsta kvalitet och aromaterapeutiska.

Ett vackert set med 7 chakrarökelser som renar, stärker och skyddar var och ett av de sju energichakran. Varje enskild rökelsesticka är färgmarkerad och har en unik sammansättning blommor, örter och hartser som renar det specifika chakrat.

Användning & Ritualer:   Renande-Kraft & Styrka-Fokus & Klarhet-Healing & Support-Högre medvetande-Yoga & Meditation

  • Rökelse: 7 Chakra Energy Cleansing Set
  • Boxen innehåller 7 premiumstickor.
  • Brinntid: 50 minuter (per rökelsepinne)
  • Längd: 23cm
  • Innehåll: Alla produkter är helt naturliga, ekologiska och handgjorda av högsta kvalitet i Argentina. Frankincense, myrra, copal, yagra, vinruta, champa, sandelträ, rosmarin och Palo Santo. Innehåller inga kemikalier eller syntetiska tillsatser.

7 CHAKRA RITUAL GUIDE
Tänd en rökelsesticka under en reningsritual för att rena, stärka och skydda det specifika chakrat. Börja från rotchakrat och arbeta dig uppåt. Manifestera chakrat och skapa en fördjupad kontakt under meditation, yoga eller djup avslappning. Inled varje session med en intention av det du önskar fokusera på under din reningsritual och använd dagsschemat som inspiration. Tillåt den kraftfulla röken bära dina önskningar och rena dina energier.

1. Placera i en brandsäker behållare av tex keramik, cement eller sten.
2. Tänd chakrastickan med tändare, tändsticka eller över öppen låga. Du behöver inte kol.
3. Sprid röken över personen och utrymmet som du önskar rena och manifestera.

Att tänka på:

Placera i en brandsäker behållare och på värmetåligt underlag. Tänds i ventilerad miljö. Förvaras utom räckhåll för barn eller djur. Går ej att förtära. Håll borta från brandfarliga material

"Välkommen till en botanisk och magisk värld där allt vi erbjuder är det som moder jord och naturen tillåter oss att skörda i säsong. Vi är passionerat övertygade om att naturens apotek av örter, blommor och trädslag har en helande och läkande kraft på oss människor, vår kropp, vårt sinne och själ" Reine Walfridsson