Wow! Massor av nyheter!

Rökelse Eukalyptus, Ceder & Lagerblad - Sagrada Madre

110 kr

- Fri frakt över 699kr, annars 59kr
- Alltid fria byten!
- Fri paketinslagning (Lägg till meddelande i kassan)
- 1-3 dagars leverans

Sagrada Madre erbjuder handgjorda ekologisk rökelsepinnar som kombinerar välgörande örter och blommor med väldoftande Frankincense.
Rökelsepinnarna är av högsta kvalitet och aromaterapeutiska. Lavendel och kamomill gör oss lugna och avslappnade medan eukalyptus och lagerblad skärper sinnet och gör oss mer alerta och vakna.

En fräsch, uppfriskande doft av eukalyptus, rogivande och lugnande lagerblad balanserat med en mild ceder och söt kryddig Frankincense. Eukalyptus är en doft som traditionellt används för att skärpa tankeverksamheten och öka koncentrationen och är upplyftande, avslappnande och rogivande.

Användning & Ritualer Energirening - Fokus - Kreativitet

  • Rökelse: Eukalyptus, Ceder & Lagerblad & Frankincense
  • Boxen innehåller 9 premiumstickor.
  • Brinntid: 50 minuter (per rökelsesticka)
  • Längd: 17 cm
  • Doft: Lavendel, Jasmin och Svartpeppar
  • Doftnoter: Frisk och ren örtig doft med inslag av mynta och balsamiskt sött trä. 
  • Innehåll: Alla produkter är helt naturliga, ekologiska och handgjorda av högsta kvalitet i Argentina. Torkad eukalyptus, ceder och lagerblad (Argentina). Frankincense resin och naturliga bindemedel och salt. 100% vegansk och innehåller inga kemikalier eller syntetiska tillsatser.

Att tänka på:

Placera i en brandsäker behållare och på värmetåligt underlag. Tänds i ventilerad miljö. Förvaras utom räckhåll för barn eller djur. Går ej att förtära. Håll borta från brandfarliga material

"Välkommen till en botanisk och magisk värld där allt vi erbjuder är det som moder jord och naturen tillåter oss att skörda i säsong. Vi är passionerat övertygade om att naturens apotek av örter, blommor och trädslag har en helande och läkande kraft på oss människor, vår kropp, vårt sinne och själ" Reine Walfridsson