Wow! Massor av nyheter!

Yoga-Kit Sacred Moment Ivory Extra Thick 6mm

1 288 kr

Tyvärr slutsåld. Bevaka för att få ett mejl när produkten åter finns i lager

- Fri frakt över 699kr, annars 59kr
- Alltid fria byten!
- Fri paketinslagning (Lägg till meddelande i kassan)
- 1-3 dagars leverans

Yoga-Kit Sacred Moment har det som behövs för en fysisk eller avslappnande stund på mattan. En ljus lugnande botten med magiskt vackert mönster i guld, två korkblock för stöd och avlastning och ett yogabälte. Bältet kan användas för att fördjupa vissa positioner eller användas när till exempel armarna inte riktigt räcker till.

Mer om innehållet

Yogamatta Sacred Extra Thick Ivory White 6mm - Love Generation

Love Generations Yogamatta Sacred Extra Thick Ivory White är en 6mm tjock matta som är tillverkad av giftfri PVC. Mattan har en elfenbensvit botten med ett magiskt vackert mönster i guld. Den låga vikten på 1,5kg gör att du enkelt kan ta den med dig trots tjockleken.

Yogamattan är av typen ”sticky mat” och tjockleken ger den en skön, mjuk känsla vid lugnare yoga såsom Yin och Restorative. Mattan har ett bra torrt grepp i olika positioner. Om du svettas mycket, använd en yogahandduk på mattan för ett säkert grepp.

Yogamattan passar både för nybörjaren och för den mer erfarne yogin! Ju mer du använder den desto bättre blir dess grepp. Då den är 183 cm lång så får du som är medellång utan problem plats på mattan. 

 • Färg: Sacred Ivory White (elfenbensvit botten med guldfärgat mönster)
 • Mått:183 cm x 61 cm x 6 mm.
 • Vikt: 1,5kg
 • Material: Högkvalitativ, giftfri OEKO-TEX certifierad PVC (fri från AZO-färgämnen, DOP, ftalater och latex)

Användning och skötsel

Rengöring: Torka av mattan med en trasa som är fuktad med varmt vatten och lite vinäger. Låt sedan mattan lufttorka hängande. Du kan också torka av mattan på detta sätt när den är ny för att avlägsna den hinna som du kan uppleva att mattan har när du precis börjat använda den.

Klicka här för att se våra produkter som du enkelt kan rengöra din matta med.

Greppet blir bättre ju mer du använder den. Vill du snabba på ett bra grepp, skrubba ytan lätt med en handfull grovt havssalt. Ta bort saltet med en fuktig trasa och låt mattan lufttorka.

OBS! Mattan kan kännas hal när den är våt. Om du svettas mycket, använd en yogahandduk på mattan för ett säkert grepp.

Klicka här för att se våra yogahanddukar. 

Alla Love Generations PVC Yogamattor är tvättbara i maskin. Vi rekommenderar dock att du undviker det om möjligt, då mattan får en längre livslängd om du rengör den för hand enligt ovan föreslagna metod.

Yogablock i Kork "Slow down & Breathe" - Soul Factory

Yogaklossen av naturlig kork används för att ge ett fast, stabilt stöd i utökade ställningar. Den tappar inte formen vid full belastning av kroppsvikten och skadar inte golvet som träklossar kan göra. Den kan användas med valfri sida uppåt.
Korken är ett naturligt, hållbart och ekologiskt material som görs av korkekens bark. Denna kork kommer från medelhavsområdet. Ett nytt träd kan skalas på bark första gången när det är 25 år gammalt. Därefter tar det 7-10 år för barken att byggas upp igen.

 • Vacker text: Slow down & Breathe
 • Ger ett fast och stabilt stöd
 • Tappar inte formen
 • Tillverkat  Europa av naturlig, hållbar och miljövänlig kork
 • Priset är per styck
 • Mått: 23 x 12 x 7.5 cm.
 • Vikt: Ca 430 g

Yogabälte Full Color Golden Flowers - Love Generation

Yogabältet Full Color Golden Flowers är ett vackert bälte med riktigt fint mönster av "Ginkoblad"! Ett bälte är ett mycket bra tillbehör som du kan använda ofta i din yogaträning. T ex när du sitter rakt upp och böjer dig över benen för att nå tårna. Istället för att börja på ryggen, så använd yogabandet och ta det runt fötterna och dra dig framåt. Se den sista produktbilden för att bli inspirerad till fler sätt att använda bältet.

Yogabältet kan också användas när du ska försöka koppla händerna bakom ryggen. Då kan yogabandet fungera som din förlängda arm. 

 • Mått: 150 cm långt x 3.8 cm brett
 • Bekväm, hållbar, passar alla mattor. 
 • Inget kardborreband eller spännen som stör din under yogaklassen
 • Material: Bomull, tryckt med vattenbaserat bläck.
 • Färg: Golden Flowers = Creamfärgad botten med mönster av "Ginkoblad" i ombre nyans.