GÅVA! 7 kristaller idag!*

Live Gracefully Kit - bok, kristall, yogaolja

475 kr

- GÅVA - kristallkit. Skriv MIDSOMMAR som meddelande i kassan

- Fri frakt över 699kr, annars 59kr
- Alltid fria byten!
- Fri paketinslagning (Lägg till meddelande i kassan)
- 1-3 dagars leverans

Live Gracefully Kit är underbar för dig som vill leva varsamt och innerligt Här får du magiska droppar i form av yogaolja,  en kraftfull och vacker hjärtkristall Amazonit och boken "Graceful living". En själfull och innerlig bok om hur man skapar balans och harmoni i sitt liv med hjälp av Feng shui och Wabi sabi

Läs mer om innehållet nedanför

Bok "Graceful Living" - Agneta Nyholm Winqvist

"Graceful living - konsten att leva varsamt och innerligt"  En själfull och innerlig bok om hur man skapar balans och harmoni i sitt liv med hjälp av Feng shui och Wabi sabi

Graceful Living är en ideologi som med hjälp av andliga och vetenskapliga idéer skapar ett medvetet, varsamt och njutbart liv. Graceful Living erbjuder kraftfull inspiration, kunskap och strukturer för att såväl individen som världen i stort skall komma tillbaka på banan och leva mer hållbart, innerligt och njutbart

Du kommer lära dig om hur vi historiskt har behandlat varandra och vår jord. Du får inspiration till hur du på ett mer lekfullt sätt kan hantera olika svårigheter. Du får ta del av den fantastiska biomimitiken - läran om hur naturen alltid hittar lösningar som vi människor kan imitera. Du kommer framförallt att öppna dina sinnen och din kropp för att börja leva mer varsamt och innerligt

 • Titel: Graceful living - konsten att leva varsamt och innerligt
 • Författare: Agneta Nyholm Winqvist
 • Antal sidor: 244
 • Mått: 205 x 265 x 24 mm
 • Utgiven: 2014-11-11
 • Format: Inbunden
 • Språk: Svenska

Mer om författaren - Agneta Nyholm Winqvist

Agneta har i över 23 år arbetat som egen företagare och föreläst runt om i landet på temat ”Lusten till livet”, arbetsglädje och effektivitet. 2009 grundade hon School of Graceful Living som erbjuder ledarskaps- och inredningsutbildningar utifrån hennes egna filosofi. Hon har tidigare skrivit 6 böcker om hur man skapar balans och harmoni med hjälp av Feng shui och Wabi sabi

Yogaolja Roll-on Breathe Free10 ml - Terra Gaia

Andas lätt, lev bättre. Roll-on Breathe Free är den idealiska följeslagaren för alla som söker lindring från andningsbesvär eller de som helt enkelt vill vårda sin lung hälsa proaktivt. Med varje roll kommer du återupptäcka glädjen av lätta, djupa andetag som vitaliserar din kropp och själ. Breathe Free-blandningen hjälper dig att andas bättre, lindra näsbesvär, läka snabbare och lindrar smärta.
Hemligheten? Blandningen Breathe Free är en mix av  citronella, tallterpentin, eukalyptus, lavendel och tea tree-oljor, var och en vald för sina unika egenskaper som främjar andningshälsa och ditt allmänna välbefinnande.

Mandelolja håller din hud återfuktad och full av vitamin E och fettsyror. Den absorberas snabbt och lämnar din hud silkeslen. 

Den passar perfekt i din väska eller plånbok utan att du behöver oroa dig för spill - superbekväm

 • Breathe Free
 • Volym: 10 ml
 • Prunus amygdalus dulcis (sweet almond) oil*, Citrus sinensis peel oil expressed*, Mentha piperita oil*, Rosmarinus officinalis leaf oil*, Limonene**, Linalool**. * = ekologisk, ** = förekommer naturligt i eteriska oljor.

Användningsområden

Använd oljan som du själv föredrar, på huden eller inandning. Eller som vi gillar - kombinera de tillsammans.

På din hud: Applicera en eller två droppar av oljan (eller rulla några cirklar om du väljer rollern) på en av dina pulspunkter såsom handleder, tinning och nacken. 

Inandning: Applicera några droppar oljeblandningen i händerna och andas in. Du kan också lägga till några droppar på en liten bit tyg för inandning.

Amazonit Hjärta medium

Amazoniten ger dig lugn och harmoni. Den mildrar din oro, lugnar upprörda rädslor ger dig ett bra skydd mot andra människors negativa energier. Denna Amazonit är formad som ett vacker hjärta.

En amazonit får dig att bli mer sann mot dig själv och stöttar dig även i kommunikationen med andra. Den hjälper dig också att våga följa dina drömmar, om du kan drömma det så kan du också uppnå det! 

 • Namn: Amazonit
 • Modell: Hjärta
 • Färg: Turkos
 • Storlek: ca 25-30mm
 • Vikt: ca 15-20g

Alla våra stenar och kristaller ser lite olika ut i färg, form och storlek. Ojämnheter och sprickor är inte inte felaktigheter utan det är sådana saker som gör varje sten unik. Tänk att den du får valde just dig! Tro på att detta är den stenen du behöver just nu. Du kommer inte att bli besviken, vi skickar massor av kärlek och positivitet med varje sten.