Wow! Massor av nyheter!

Mist BREATHE Jade 100ml - Love & Stones

345 kr

Tyvärr slutsåld. Bevaka för att få ett mejl när produkten åter finns i lager

- Fri frakt över 699kr, annars 59kr
- Alltid fria byten!
- Fri paketinslagning (Lägg till meddelande i kassan)
- 1-3 dagars leverans

Härlig mist med jade kristaller löst i flaskan. En underbar doft av jasmin, geranium, apelsin, kardemumma, patchouli, lavendel och bergamott. Misten kommer i en glasflaska med bambulock. Ligger vackert förpackat med svart silkespapper runt, samt i svart förpackning handgjord i Spanien. 

Spraya misten på direkt på morgonen för att starta din dag. Spraya den runt om dig och andas! För din meditation, för att göra dig redo för natten genom att spraya på din kudde men också på dina kläder men också att använda som parfym. Samverkan mellan oljerna och stenen hjälper dig att lösgöra negativa tankar och energier som hindrar dig i livet och kommer hjälpa dig att förstärka dina positiva intentioner och energier.  

BETYDELSE

Jade är stenen för vänskap och lycka samt ger dig tur. Den attraherar välfärd i pengar och kärlek och skapar harmoni runt dig och guidar dig på din livsresa. Kristaller har olika typer av energi. Dessa energier påverkar energin runt dig och till och med hur du känner dig!

Ta en minut och håll bara i den – eller håll bara en hand över stenen – blunda och känn in energin. Du kanske känner ett litet pirr eller en slags varm känsla. Manifestera för din kristall om dina drömmar. Det gör du genom att bara blunda och se drömmen framför dig och verkligen känna den. Lita bara på att universum låter det hända och släpp taget.

OLJAN

Blandningen av de essentiella oljorna tillsammans med kristallerna kommer att ge dig härlig energi för själen så väl som ett inre lugn. Varje sten som vi använder har blivit renad och laddad med energi  i saltvatten under den Mallorcanska solen.

  • 100 ml
  • Kristall: Jade
  • Ingredienser: Ekologisk jasmin, geranium, apelsin, kardemumma, patchouli, lavendel, bergamott. Rent destillerat vatten & etylalkohol.
  • Skaka innan användning!