Handtvål PROTECTION Ametist - Love & Stones

160 kr

- Fri Frakt över 599kr, annars 49kr
- Alltid fria byten!
- Fri paketinslagning (Lägg till meddelande i kassan)
- 2-4 dagars leveranstid

Denna underbara handgjorda tvål, gjord från olivolja blandat med essentiella oljor av rosmarin och citron. Oljorna är lugnande och detoxar din hud och doften är verkar mot stressande. Ametisten ger dig en känsla av skyddande energier så väl som frid i själen!

När tvålen är slut, sköljd av kristallerna och ha dem i din närhet för deras goda energi!

BETYDELSE

Ametisten är skyddande och kraftfull! Den skyddar mot psykisk ohälsa, stress och olika former av ångest. Ametist är en naturlig lugnare som lindrar stress och spänningar och kan även balansera humörsvängningar.En ametist lugnar och stimulerar sinnet, hjälper dig att bli mer fokuserad, förbättrar minnet och ger dig motivation. Den lindrar sömnlöshet och hjälper till att komma ihåg och förstå drömmar.

Ta en minut och håll bara i den – eller håll bara en hand över stenen – blunda och känn in energin. Du kanske känner ett litet pirr eller en slags varm känsla. Manifestera för din kristall om dina drömmar. Det gör du genom att bara blunda och se drömmen framför dig och verkligen känna den. Lita bara på att universum låter det hända och släpp taget.

  • 100 g handgjord tvål
  • Kristall: ametist
  • Ekologisk
  • Innehåller olivolja, rosmarin och citron