Handtvål PEACE Rosenkvarts - Love & Stones

160 kr

- Fri Frakt över 599kr, annars 49kr
- Alltid fria byten!
- Fri paketinslagning (Lägg till meddelande i kassan)
- 2-4 dagars leveranstid

En lugnande handtvål för ditt hjärta! Denna underbara handgjorda tvål, gjord av olivolja tillsammans med ekologiska essentiella oljor med jasmin och lavendel. Oljorna är lugnande, ger näring och fungerar anti-agening för din hud och doften lugnar och gör dig avslappnad. Rosenkvartskristallerna ger dig en känsla av energi och kärlek såväl frid och helande för själen.

När tvålen är slut, sköljd av kristallerna och ha dem i din närhet för deras goda energi!

BETYDELSE

Rosenkvarts öppnar upp ditt hjärta och hjälper dig att ta in lycka i ditt liv. Den lär dig att släppa taget om saker som är utanför din kontroll och löser upp blockeringar. En förlåtande sten som ger oss trygghet. Rosenkvarts hjälper dig att förstärka dina positiva sidor i livet och stärker dina närmaste relationer (speciellt till dig själv)

Ta en minut och håll bara i den – eller håll bara en hand över stenen – blunda och känn in energin. Du kanske känner ett litet pirr eller en slags varm känsla. Manifestera för din kristall om dina drömmar. Det gör du genom att bara blunda och se drömmen framför dig och verkligen känna den. Lita bara på att universum låter det hända och släpp taget.

  • 100 g handgjord tvål
  • Kristall: rosenkvarts
  • Ekologisk
  • Innehåller olivolja, lavendel och jasmin