Nytt! Bohemiska klänningar

Rosenkvarts kristall Aura Tumlad

129 kr

- Fri Frakt över 599kr, annars 49kr
- Alltid fria byten!
- Fri paketinslagning (Lägg till meddelande i kassan)
- 1-3 dagars leveranstid

Kristall Rosenkvarts Aura. Egenskaper och betydelse

Rosenkvarts Aura är en fantastiskt vacker sten med en rosa skimrande yta. Det är i grunden en rosenkvarts som genom en alkemisk (elektrolyt) behandling belagts med en yta av ädelmetaller och därav fått sitt underbara skimmer. Man binder ädelmetaller så som guld till dess yta och förutom dess vackra utstrålning förstärker man kristallens unika egenskaper. Den är också kopplad till hjärtchakrat! 

En Rosenkvarts Aura sägs kunna hjälpa dig i ditt arbete med dig själv. En riktig self love sten som kan stärka din självkänsla på djupet. Den sägs vara balanserande och kan också vara användbar när du vill hitta ditt Soul Purpose, din högre mening.

  • Namn: Rosenkvarts Aura
  • Modell: Tumlad
  • Färg: Rosa skimrande
  • Storlek: ca 25 mm
  • Vikt: ca 15g

Alla våra stenar och kristaller ser lite olika ut i färg, form och storlek. Ojämnheter och sprickor är inte inte felaktigheter utan det är sådana saker som gör varje sten unik. Tänk att den du får valde just dig! Tro på att detta är den stenen du behöver just nu. Du kommer inte att bli besviken, vi skickar massor av kärlek och positivitet med varje sten.

Rena gärna dina kristaller med en Salviabunt, klicka här för att se alla våra Salviabuntar.