STOR UTFÖRSÄLJNING!

Kristalldiffuser Raw DREAM rosenkvarts - Love & Stones

550 kr

- Fri frakt över 699kr, annars 59kr
- Alltid fria byten!
- Fri paketinslagning (Lägg till meddelande i kassan)
- 1-3 dagars leverans

Diffusern är underbar för meditation, när du gör dig redo för natten men också som en vacker inredningsdetalj i ditt hem. Droppa några få droppar av oljan över de råa kristallerna och njut!

Detta härliga kit består av ett vacker handgjord keramikskål i svart, rå rosenkvarts i olika form och storlek samt en glasflaska med olja av citron och lavendel som stärker dina sinnen och energier. 

BETYDELSE

Rosenkvarts öppnar upp ditt hjärta och hjälper dig att ta in lycka i ditt liv. Den lär dig att släppa taget om saker som är utanför din kontroll och löser upp blockeringar. En förlåtande sten som ger oss trygghet. Rosenkvarts hjälper dig att förstärka dina positiva sidor i livet och stärker dina närmaste relationer (speciellt till dig själv)

Ta en minut och håll bara i den – eller håll bara en hand över stenen – blunda och känn in energin. Du kanske känner ett litet pirr eller en slags varm känsla. Manifestera för din kristall om dina drömmar. Det gör du genom att bara blunda och se drömmen framför dig och verkligen känna den. Lita bara på att universum låter det hända och släpp taget.

  • 10 ml ekologisk olja av citron och lavendel i glasflaska
  • Kristall: rosenkvarts
  • Handgjord keramikskål 
  • Diameter skålen 10 cm, höjd 5 cm