GÅVA IDAG Få en exklusiv kalender.

Dragon stone kristall Tumlad large

55 kr

Tyvärr slutsåld. Bevaka för att få ett mejl när produkten åter finns i lager

- Fri Frakt över 599kr, annars 49kr
- Alltid fria byten!
- Fri paketinslagning (Lägg till meddelande i kassan)
- 1-3 dagars leveranstid
- Öppet köp på julklappar tom 8/1-24

Kristall Dragon stone. Egenskaper och betydelse

Dragon stone är en djup rödbrun sten med gröna ådror genom hela. Dramatisk och vacker. Den tillhör familjen Epidote med inslag av Piomentite som har en naturlig egenskap av att förstora alla energier i dess omgivning. Det du ger ut får du tillbaka. En riktig karma sten.

Denna vackra sten aktiverar och låser upp vårt hjärtchakra. Fyller oss med kärlek mod och kraft. En kraftfull sten som stärker och föryngrar hjärtat och läker den känslomässiga kroppen. En underbar sten för läkning när man går genom sorg och trauman.

Det är också ett mycket kraftfullt manifestationsverktyg då denna magiska sten får oss att känna och agera från hjärtat. Hjälper oss att manifestera våra vildaste drömmar. Om du någon dag känner dig negativ och obalanserad är det bra att låta denna sten vila då den förstorar och ger tillbaka alla känslor.

  • Namn: Dragon stone
  • Modell: Tumlad
  • Färg: Rödbrun/grön (Piemontit/Epidote)
  • Storlek: ca 19-26mm
  • Vikt: ca 20-30g
  • Pris per styck

Tips på hur du kan arbeta med din sten:
När du mediterar med den här stenen rekommenderar vi att du lägger den på ditt hjärta och tar djupa andetag, där varje andetag är långsammare än det sista. Blunda och föreställ dig hur ditt bankande hjärta saktar ner och öppnar sig. Låt stenens röda strålar fylla hjärtat med kärlek, passion, mod och helande energier. Låt dessa energier pulsera genom din kropp med varje hjärtslag och fylla varje del av din kropp med ny, föryngrad energi. Att göra detta dagligen eller några gånger i veckan kommer att ha en enorm inverkan på ditt humör, relationer och självvärde.

Dessa stenar och kristaller som är i lite mindre storleken är helt perfekta att ha med i fickan eller väskan!

Alla våra stenar och kristaller ser lite olika ut i färg, form och storlek. Ojämnheter och sprickor är inte inte felaktigheter utan det är sådana saker som gör varje sten unik. Tänk att den du får valde just dig! Tro på att detta är den stenen du behöver just nu. Du kommer inte att bli besviken, vi skickar massor av kärlek och positivitet med varje sten.

Rena gärna dina kristaller med en Salviabunt, klicka här för att se alla våra Salviabuntar.