Crystal Pocket Kit Calm Balance

75 kr

- Fri Frakt (vid köp från 599:- annars 49:- i frakt)
- Alltid fria byten!
- Fri paketinslagning (Lägg till meddelande i kassan)
- 2-4 dagars leveranstid

Crystal Pocket Kit innehåller 3st kristaller i storleken mini/pocket size. Ametist, Blå Kalcedon & Sodalit är alla lugnande och balanserande kristaller. Perfekt storlek för att kunna ha med dig överallt. Behöver du en ametist i fickan för att hitta lugn, eller en sodalit i väskan för att få känslomässig balans? Eller varför inte en ljuvlig Blå kalcedon att bära med dig för att skydda dig mot negativa energier.

  • Innehåll: Ametist, Sodalit, Blå Kalcedon
  • Storlek: Mini/pocket size, 5-10mm
  • Vikt: ca 3-6g

Ametisten är skyddande och kraftfull! Den skyddar mot psykisk ohälsa, stress och olika former av ångest. Ametist är en naturlig lugnare som lindrar stress och spänningar och kan även balansera humörsvängningar.

En ametist lugnar och stimulerar sinnet, hjälper dig att bli mer fokuserad, förbättrar minnet och ger dig motivation. Den lindrar sömnlöshet och hjälper till att komma ihåg och förstå drömmar.

Blå Kalcedon är en vårdande sten som främjar vänskap och välvilja. Den absorberar negativ energi och sprider den sedan så att energin inte flyttar till någon annan. Blå Kalcedon balanserar sinnet, kroppen, känslor och ande till en helhet. 

Blå Kalcedon tar bort oönskade fientliga känslor och hjälper dig hantera sorg. Om du använder Blå kalcedon vid meditation hjälper den dig att bli en mer öppen och entusiastisk person. Den är också bra när du behöver stärka ditt självförtroende.

Sodaliten hjälper dig att utveckla din intuition och får dig att våga tro på dina instinkter. Den tilltalar dina spirituella perspektiv och det tredje ögat. Den gör dig kreativ och får dig att våga öppna upp för nya perspektiv.

En sodalit ger ordning och lugn till sinnet, skapar känslomässig balans och lugnar panikattacker. Den förbättrar din självkänsla och hjälper dig att känna självacceptans och utvecklar ditt självförtroende. 

Kom ihåg: Alla våra stenar och kristaller ser lite olika ut i färg, form och storlek. Ojämnheter och sprickor är inte inte felaktigheter utan det är sådana saker som gör varje sten unik. Tänk att den du får valde just dig! Tro på att detta är den stenen du behöver just nu. Du kommer inte att bli besviken, vi skickar massor av kärlek och positivitet med varje sten.

Rena gärna dina kristaller med en Salviabunt, klicka här för att se alla våra Salviabuntar.