Wow! Massor av nyheter!

Kristalljus HEAL black turmalin 160 ml - Love & Stones

345 kr

Tyvärr slutsåld. Bevaka för att få ett mejl när produkten åter finns i lager

- Fri frakt över 699kr, annars 59kr
- Alltid fria byten!
- Fri paketinslagning (Lägg till meddelande i kassan)
- 1-3 dagars leverans

Handtillverkat svart keramiskt kristalljus med svart turmalin. Vacker handdrejad liten skål.

Love & Stones handgjorda keramiska kristalljus, med naturligt sojavax från Sverige, tillverkat i Love & Stones egen fabrik på vackra Mallorca.
Innehåller magisk svart turmalin. Doften är en blandning av ekologiska eteriska oljor som lemongrass och patchouli 

Varje ljus är inslaget och förpackat i en högkvalitativ låda tillverkad lokalt i Spanien i svart samt i svart silkespapper.

BETYDELSE
Den svarta turmalinkristallen är den skyddande stenen från negativ energi, känslor och avsikter. Det hjälper dig att hitta jordning och balans.

AFFIRMATION
Jag är skyddad av universum och känner mig trygg och balanserad.

LOVE LIGHT & LIFE
När du tänder ditt ljus kan du välja mellan att lämna dina stenar i ljuset, eller ta ut dem och lägga dom intill ljuset. Om du vill lämna dem i ljuset, se bara till att de inte kommer för nära veken eftersom det kan släcka lågan. Om det händer flytta dem lite åt sidan när vaxet smälter.

Låt inte ditt ljus brinna i mer än 3 timmar åt gången och trimma alltid veken till 0,5 cm och efter att du har bränt ditt ljus. När du får en kristall, antingen som en ensam kristall, eller i någon av våra produkter, är det så viktigt att du tar en minut på dig att få kontakt med den. 

Ta en minut och håll bara i den – eller håll bara en hand över stenen – blunda och känn in energin. Du kanske känner ett litet pirr eller en slags varm känsla. Manifestera för din kristall om dina drömmar. Det gör du genom att bara blunda och se drömmen framför dig och verkligen känna den. Lita bara på att universum låter det hända och släpp taget.

Kristaller har olika typer av energi. Dessa energier påverkar energin runt dig och till och med hur du känner dig!

TÄNK PÅ ATT:

Kristaller kan lossna under transporten, detta påverkar inte kvaliteten på bränningen och är ingen reklamation. Värm lite på ljuset och sätt tillbaka den lösa kristallen om du vill. Produkter är helt handtillverkade och kan skilja sig något från bilden. Kristaller är naturliga produkter och varje kristall skiljer sig åt. På så vis är varje ljus helt unikt och lita på att just dessa kristaller är menade till dig.

  • Brinntid 24 timmar
  • Diameter skålen 10 cm, höjd 5 cm
  • 160 ml
  • 100 % naturligt sojavax och ekologiska eteriska oljor
  • Naturlig bomullsveke
  • Kristaller: Svart turmalin
  • Doft: Lemongrass och Patchouli