Kristall & Palo santo kit CRYSTAL ENERGY BUNDLE - Love & Stones

225 kr

- Fri Frakt över 599kr, annars 49kr
- Alltid fria byten!
- Fri paketinslagning (Lägg till meddelande i kassan)
- 2-4 dagars leveranstid

Underbart kit med Palo Santo, Svart Turmalin och Selenite. Ligger vacker förpackat i en svart förpackning och svart sidenband.

ENERGY CRYSTAL BUNDLE - FÖR ATT SKAPA POISITIV ENERGI RUNTOMKRING DIG

BETYDELSE
Den svarta turmalinkristallen är den skyddande stenen från negativ energi, känslor och avsikter. Det hjälper dig att hitta jordning och balans. Selenite är stenen som kallas månens sten. Ljuset som vägleder dig, rensa negativ energi runt dig såväl som andra stenar. Kristallen som skyddar dig och ditt hem från dålig energi.

När du införskaffar en kristall, antingen som en ensam kristall, eller i någon av våra produkter, är det så viktigt att du tar en minut på dig att få kontakt med den. 

Ta en minut och håll bara i den – eller håll bara en hand över stenen – blunda och känn in energin. Du kanske känner ett litet pirr eller en slags varm känsla. Manifestera för din kristall om dina drömmar. Det gör du genom att bara blunda och se drömmen framför dig och verkligen känna den. Lita bara på att universum låter det hända och släpp taget.

Kristaller har olika typer av energi. Dessa energier påverkar energin runt dig och till och med hur du känner dig!

PALO SANTO
Palo Santo, även känd som "Holy Wood", har använts sedan uråldriga traditioner för att rena och rena negativa energier. Röken som skapas från den brinnande veden tros ha stora krafter som terapeutiska egenskaper. Hållbart skördad. Kommer från Sydamerika. Varje sticka är unik då den är naturligt skuren. Alla pinnar är etiska framställda och hållbart skördade från träd som dör på ett naturligt sätt.