Doftpinnar aromterapi "Indian Sandalwood" - Aery Living

450 kr

- Fri frakt (över 599:-) och fria byten
- Fri paketinslagning (ange i kassan)
- 1-3 dagars leveranstid
- Ingen faktura- eller expeditionsavgft

Ljuvliga doftpinnar "Indian Sandalwood" från Aery Living. Framkalla underbara känslor av kärlek och väck förföriska stämningar med dessa doftpinnar med ljuvliga dofter av Rosépeppar, Hallon och Tonka & Tobacco. Med eteriska oljor av cederträ, kryddor & eukalyptus. 

Dessa ljuvliga djupgående och harmoniska oljeblandningar hjälper dig att skapa lugna och upplyftande stunder. Dofterna rör om dina sinnen och förbättra ditt välbefinnande och humör. Perfekt för att återställa balansen och bringa sinnet och kroppen i harmoni. 

Doftpinnarna kommer i en matt lerkruka i minimalistisk design som är perfekt att använda som en liten vas när doftoljan tagit slut. Snygg ask med folierat tryck ger en extra lyxig känsla, perfekt gåva till någon du tycker om. 

  • Doft: Rosépeppar, hallon, tonka & tobak. Med eteriska oljor av cederträ, kryddor & eukalyptus.
  • Naturliga dofter
  • Fri från plast och palmolja
  • Vegansk (Ej testat på djur)
  • Handgjord miniatyrvas i lera
  • Innehåller 200ml.

Ta ett långt djupt andetag och låt aromaterapins helande kraft lugna ditt sinne, kropp och själ. Skapa lugna och harmoniska stunder med dessa ljuvliga doftblandningar. Stimulera dina sinnen, förbättra ditt välbefinnande och återställ den naturliga balansen i kropp och själ.

Bra för dig och bra för moder jord!