Se allt nytt, vårfint i glada & fräscha färger!

Kristalljus ENERGY bergkristall black 160 ml - Love & Stones

345 kr

- Fri Frakt över 599kr, annars 49kr
- Alltid fria byten!
- Fri paketinslagning (Lägg till meddelande i kassan)
- 1-3 dagars leveranstid

Handtillverkat svart keramiskt kristalljus med Bergskristall. Vacker handdrejad liten skål.

Love & Stones handgjorda keramiska kristalljus, med naturligt sojavax från Sverige, tillverkat i Love & Stones egen fabrik på vackra Mallorca.
Innehåller magisk Bergkristall. Doften är en blandning av ekologiska eteriska oljor som eukalyptus och rosmarin. 

Varje ljus är inslaget och förpackat i en högkvalitativ låda tillverkad lokalt i Spanien i svart samt i svart silkespapper.

BETYDELSE
Bergskristallen är stenen för energi, manifestation och klarhet. Detta är den kraftfullaste kristallen bland alla kristaller och hjälper till att stärka övriga kristallers egenskaper. Bergskristallen är en starkt healande sten.

AFFIRMATION
Universums energi flödar genom mig.

LOVE LIGHT & LIFE
När du tänder ditt ljus kan du välja mellan att lämna dina stenar i ljuset, eller ta ut dem och lägga dom intill ljuset. Om du vill lämna dem i ljuset, se bara till att de inte kommer för nära veken eftersom det kan släcka lågan. Om det händer flytta dem lite åt sidan när vaxet smälter .

Låt inte ditt ljus brinna i mer än 3 timmar åt gången och trimma alltid veken till 0,5 cm och efter att du har bränt ditt ljus. När du får en kristall, antingen som en ensam kristall, eller i någon av våra produkter, är det så viktigt att du tar en minut på dig att få kontakt med den. 

Ta en minut och håll bara i den – eller håll bara en hand över stenen – blunda och känn in energin. Du kanske känner ett litet pirr eller en slags varm känsla. Manifestera för din kristall om dina drömmar. Det gör du genom att bara blunda och se drömmen framför dig och verkligen känna den. Lita bara på att universum låter det hända och släpp taget.

Kristaller har olika typer av energi. Dessa energier påverkar energin runt dig och till och med hur du känner dig!

TÄNK PÅ ATT:

Kristaller kan lossna under transporten, detta påverkar inte kvaliteten på bränningen och är ingen reklamation. Värm lite på ljuset och sätt tillbaka den lösa kristallen om du vill. Produkter är helt handtillverkade och kan skilja sig något från bilden. Kristaller är naturliga produkter och varje kristall skiljer sig åt. På så vis är varje ljus helt unikt och lita på att just dessa kristaller är menade till dig.

  • Brinntid 24 timmar
  • Diameter skålen 10 cm, höjd 5 cm
  • 160 ml
  • 100 % naturligt sojavax och ekologiska eteriska oljor
  • Naturlig bomullsveke
  • Kristaller: Bergskristall
  • Doft: Rosmarin och Eukalyptus