Wow! Kolla in alla coola yogaleggings!

Bok Kristall Apoteket - Gemma Petherbridge

175 kr

- Fri frakt över 599kr, annars 49kr
- Alltid fria byten!
- Fri paketinslagning (Lägg till meddelande i kassan)
- 1-3 dagars leverans

Kristall apoteket - 75 kristallkurer för fysisk, emotionell och själslig balans

Lär dig använda kristallernas stärkande kraft för att hitta balans i ditt känsloliv, i din kropp och din själ. Här presenteras ett modernt kristallapotek och kurer för 75 olika åkommor som kan drabba kropp, sinne och själ. Om du lider av stress, sömnlöshet, ensamhet eller kärlekssorg eller vad som än inträffar i livet kan boken rekommendera en kristall som kan underlätta.

Kristallerna beskrivs ingående och du får även veta hur du kommer åt deras läkande kraft på bästa sätt, kanske med hjälp av ett kristallnät, meditation med en kristall, en kristallritual eller ett kristallelixir.

Med Kristallapoteket kan du ta del av kristallernas läkande kraft som du kommer ha stor nytta av under lång tid framöver

  • Titel: Kristall apoteket - 75 kristallkurer för fysisk, emotionell och själslig balans
  • Författare: Gemma Petherbridge
  • Antal sidor: 192
  • Mått: 153 x 217 x 20 mm
  • Utgiven: 2022-12-12
  • Format: Inbunden
  • Språk: Svenska

Smakprov ur boken

TA HAND OM DIG SJÄLV  - Rosenkvarts

Alla känner till det gamla ordspråket att man ska älska sig själv lika mycket som man älskar andra. Det är lättare sagt än gjort! Men den viktigaste och den mest grundläggande relation man behöver vårda är den med sig själv.
  När man arbetar med rosenkvarts brukar det hända något intressant. Ofta riktar man stenens energi utåt mot sina närstående, husdjur eller till och med krukväxter, men sällan mot sig själv. Denna kristall har vibrationen för villkorslös kärlek, så när man väljer att inte bjuda in dess energi är det ett kraftfullt budskap till universum att man inte förtjänar det.

   Ibland när man börjar arbeta med rosenkvarts kan energin kännas för stark. eftersom den är så obekant. Mitt recept nedan hjälper dig att långsamt öka mängden rosenkvarts du kan ta in. Arbeta dig igenom varje nivå i tur och ordning. Gå tillbaka ett steg om det känns allt för obehagligt. Gå vidare igen när din intuition talar om att det känns rätt.
 

SÅ HÄR ANVÄNDER DU KRISTALLEN

  1. Lägg en rosenkvarts i ett rum där du tillbringar mycket tid. Flytta den närmare dig för var dag som går tills den ligger bredvid dig.
  2. Gör ett elixir med rosenkvarts (se sidan 19). Öka antalet klunkar varje dag tills du kan dricka ett fullt glas.
  3. Tappa upp ett bad med kristallelixir och öka långsamt tiden du ligger i badet.

Rosenkvarts

Köp här!