T-shirt "We are stars hidden" Butter - Soul Factory

425 kr- Fri Frakt (gäller vid köp över 599:-, annars 49:-
- Alltid fria byten!
- Fri paketinslagning (Lägg till meddelande i kassan)
- 2-4 dagars leveranstid

Superfin ljusgul  t-shirt i unik design från vårt eget klädmärke Soul Factory med det inspirerande citatet "we are stars hidden in a human body. The light you are seeking has always been within, Shine". En vacker påminnelse till oss själva ❤.
Tröjan har oversize-look med mycket vidd och en luftig lätt utsvängd tröjärm med dubbelvikt kant. Tröjan har en rundad linning nertill bak och lite kortare fram.

En riktigt iögonfallande t-shirt som kommer vara ett perfekt tillskott i garderoben. Passar precis lika bra till yogan som till favorit jeansen.

  • Material: 100% ekologisk bomull
  • Modell: Avslappnad. Oversize storlek. Extra vid. Kort ärm 
  • Färg: Ljusgul med svart och rosa tryck
  • Tvättråd. 30 grader. Stryk ej på trycket

Jennie på förstabilden bär storlek XXS/XS

Plaggets certifieringar

GOTS certifierad ekologisk bomull & Oeko-Tex Standard 100

GOTS är en global certifiering som täcker ekologiska texiler medan OEKO-TEX är en global certifiering som täcker ekologiska och icke ekologiska textilier. Båda har strikta teststandarder på plats. Om en produkt har GOTS- eller OEKO-TEX-certifiering kan du vara säker på att produkten har testats och är så säker som den kan vara.

Fair Wear Foundation

En nederländsk oberoende förening vars medlemmar har åtagit sig att förbättra arbetsvillkoren inom textilindustrin.

PETA Vegan Approved

"PETA-Approved Vegan" -logotypen gör det möjligt för företag som säljer kläder, tillbehör, möbler eller heminredning att lyfta fram sina veganerbjudanden och hjälper konsumenter att hitta djurfria produkter. På så sätt kan konsumenten enkelt göra inköp som överensstämmer med deras värderingar.