Sweatshirt "Kindness is my superpower" Vintage White - Soul Factory

650 kr- Fri Frakt (vid köp från 599:- annars 49:- i frakt)
- Alltid fria byten!
- Fri paketinslagning (Lägg till meddelande i kassan)
- 2-4 dagars leveranstid

Mysig Sweatshirt från vårt egna klädmärke Soul Factory. Med statement tryck på bröstet "Kindness Is My Superpower" i ljusbrun nyans. Tröjan kommer i en vacker, mjuk ljusbeige naturfärg som gör denna tröja till det perfekta basplagget i garderoben! Materialet är mjukt, superskönt och består av ekologisk bomull. 

Sweatshirten är rak i modellen vilket ger en avslappnad, skön look. Perfekt att ta på sig över ett linne eller en t-shirt, fungerar lika bra att ha på sig på stan som till yogan.

  • Material: 85% GOTS certifierad ekologisk bomull, 15% Polyester
  • Modell: "Sweatshirt Relaxed Fit"
  • Färg: Vintage White (ljusbeige, naturfärg. Tryck i ljusbrun nyans)
  • Tvätt: 30°C.

Plaggets certifieringar

GOTS certifierad ekologisk bomull & Oeko-Tex Standard 100

GOTS är en global certifiering som täcker ekologiska texiler medan OEKO-TEX är en global certifiering som täcker ekologiska och icke ekologiska textilier. Båda har strikta teststandarder på plats. Om en produkt har GOTS- eller OEKO-TEX-certifiering kan du vara säker på att produkten har testats och är så säker som den kan vara.

Fair Wear Foundation

En nederländsk oberoende förening vars medlemmar har åtagit sig att förbättra arbetsvillkoren inom textilindustrin.

PETA Vegan Approved

"PETA-Approved Vegan" -logotypen gör det möjligt för företag som säljer kläder, tillbehör, möbler eller heminredning att lyfta fram sina veganerbjudanden och hjälper konsumenter att hitta djurfria produkter. På så sätt kan konsumenten enkelt göra inköp som överensstämmer med deras värderingar.