IDAG! Få unik boho-tygkasse som gåva*

Linne Tank Top "Trust Your Vision" White - Soul Factory

350 kr



- Fri Frakt över 599kr, annars 49kr
- Alltid fria byten!
- Fri paketinslagning (Lägg till meddelande i kassan)
- 1-3 dagars leveranstid

Linne från Soul Factory med den motiverande texten "Trust Your Vision" i snygg mingrön färg. En randig triangel och ett öga är en vacker symbol ovanför texten. Motivet för tankarna till det tredje ögat, eller kan användas som en påminnelse att våga se inåt. Mjukt härligt material som består av 100% ekologisk ringspunnen bomull. 

Tank Top i en avslappnad modell som är croppad, lite kortare på längden.. Lika härlig att ha på sig på stan som på yogan.

  • Material: 100% GOTS certifierad ekologisk ringspunnen bomull. 
  • Modell: "Linne Tanktop Relaxed Fit"
  • Färg: Vit
  • Tryck: Blågrön text: "Trust Your Vision" Randig triangel, öga
  • Tvätt: 30°C.

Plaggets certifieringar

GOTS certifierad ekologisk bomull & Oeko-Tex Standard 100

GOTS är en global certifiering som täcker ekologiska texiler medan OEKO-TEX är en global certifiering som täcker ekologiska och icke ekologiska textilier. Båda har strikta teststandarder på plats. Om en produkt har GOTS- eller OEKO-TEX-certifiering kan du vara säker på att produkten har testats och är så säker som den kan vara.

Fair Wear Foundation

En nederländsk oberoende förening vars medlemmar har åtagit sig att förbättra arbetsvillkoren inom textilindustrin.

PETA Vegan Approved

"PETA-Approved Vegan" -logotypen gör det möjligt för företag som säljer kläder, tillbehör, möbler eller heminredning att lyfta fram sina veganerbjudanden och hjälper konsumenter att hitta djurfria produkter. På så sätt kan konsumenten enkelt göra inköp som överensstämmer med deras värderingar.