Wow! Massor av nyheter!

Klänning Lala Dress Shine Bright Hummus - Maison Hotel

1 850 kr- Fri frakt över 699kr, annars 59kr
- Alltid fria byten!
- Fri paketinslagning (Lägg till meddelande i kassan)
- 1-3 dagars leverans

Maison Hotel sprider ljus & kärlek med bohemiska klänningen Lala Shine Bright!

Känn dig lycklig i denna galet vackra klänning i magiska färgen hummus. Luftig maxiklänning med inslag av rostigt batikmönster. V-urringning med paljetter som går ton-i-ton i ett orientaliskt mönster. Ärmarna är långa med elastisk band längst ner och även dessa är prydda med diskreta paljetter. Denna bohemiska skapelse vill man gärna strosa rundor i hela våren och sommaren.

  • Färg: Saffrangul med rostinslag och diskreta paljetter
  • Material: 100% bomull
  • Passform: Luftig och skir avslappnad passform. Innerklänning
  • Storlek: Normal i storlek. Soul Factory testar: Storleken känns normal, rymlig runt midjan och mycket tyg i kjoldelen vilket uppskattas. (generell storlekstabell sista bilden)
  • Tvättråd: Handtvätt, torktumla ej
  • Mått medium: Bröst 50cm | Ärm bredd 20cm | Lång 130cm

Modellen är 1,84cm och bär stl. S

Maison Hotel the story;

Maison Hotel siktar på att återuppliva den bohemiska storhetstid då hippies från jordens alla hörn bodde på gamla bondgårdar, latade sig under den gasande solen och dansade hela natten lång, barfota i fullmånens sken, Kollektionerna är inspirerade vintageskatter som följer fotspåren från den eklektiska 'Flower Power'-rörelsen på 60- och 70-talen. "Ibiza Bohemia

"Everything began with a trip to India. India has been since the beginning the inspiration to the Maison Hotel universe". Amrit & Samuel


Eftersom vi kommer från den stressiga företagsvärlden utan andrum tog vi beslutet att gå in i ett slow mode . Genom att ge näring åt vår eviga nyfikenhet genom att resa, skapa meningsfulla kontakter och tillbringa tid nära havet lärde vi oss om kreativitetens förmåga att läka.

Efter en serie osannolika sammanträffande som kulminerade i ett omvälvande möte med en fransk kock och modedesigner i Jaipur, bestämde vi oss för att skapa Maison Hotel - ett bohemiskt modemärke inspirerat av det vi älskar och av allt som är autentiskt.
Utan några förkunskaper om modebranschen gav vi oss ut på en självlärd resa om modedesign, traditionella vävtekniker och distinkta broderikunskaper med målet att skapa tidlösa plagg med vintageanda.

Loving the inspirational process;