Wow! Massor av nyheter!

Klänning Jimena Spicy Margarita Coral- Maison Hotel

1 725 kr- Fri frakt över 699kr, annars 59kr
- Alltid fria byten!
- Fri paketinslagning (Lägg till meddelande i kassan)
- 1-3 dagars leverans

Maison Hotel sprider glädje med den bohemiska klänningen Jimena Spicy Margarita!

Men wow vilken underbart flowig bohemisk klänning från coola Maison Hotel. Perfekta dova färger i coral, saffran och beige. Denna kan jag se mig själv strosa rundor i vår och sommar. Klänningen har en v-ringning med två knappar för din valfrihet hur långt du vill ha den öppen. Ärmarna är 3/4 med en liten trumpetavslut. Väldigt luftig maxiklänning.

  • Färg: Dov coral med inslag av beige blommor och saffransdetaljer.
  • Material: 100% bomull
  • Passform: Luftig och skir avslappnad passform. Innerklänning
  • Storlek: Normal till något större i storlek. Soul Factory testar: Skönt luftigt material och lite större i storleken, främst under bysten. (generell storlekstabell sista bilden)
  • Tvättråd: Handtvätt, torktumla ej
  • Mått small: Bröst 55cm | Ärm bredd 19cm | Lång 133cm

Obs: väst i bild två ingår ej, men går att köpa separat.

Maison Hotel the story;

Maison Hotel siktar på att återuppliva den bohemiska storhetstid då hippies från jordens alla hörn bodde på gamla bondgårdar, latade sig under den gasande solen och dansade hela natten lång, barfota i fullmånens sken, Kollektionerna är inspirerade vintageskatter som följer fotspåren från den eklektiska 'Flower Power'-rörelsen på 60- och 70-talen. "Ibiza Bohemia

"Everything began with a trip to India. India has been since the beginning the inspiration to the Maison Hotel universe". Amrit & Samuel


Eftersom vi kommer från den stressiga företagsvärlden utan andrum tog vi beslutet att gå in i ett slow mode . Genom att ge näring åt vår eviga nyfikenhet genom att resa, skapa meningsfulla kontakter och tillbringa tid nära havet lärde vi oss om kreativitetens förmåga att läka.

Efter en serie osannolika sammanträffande som kulminerade i ett omvälvande möte med en fransk kock och modedesigner i Jaipur, bestämde vi oss för att skapa Maison Hotel - ett bohemiskt modemärke inspirerat av det vi älskar och av allt som är autentiskt.
Utan några förkunskaper om modebranschen gav vi oss ut på en självlärd resa om modedesign, traditionella vävtekniker och distinkta broderikunskaper med målet att skapa tidlösa plagg med vintageanda.

Loving the inspirational process;