STOR UTFÖRSÄLJNING!

Klänning Angelina Gown Cream - Zaimara

2 695 kr

Tyvärr slutsåld. Bevaka för att få ett mejl när produkten åter finns i lager

- Fri frakt över 699kr, annars 59kr
- Alltid fria byten!
- Fri paketinslagning (Lägg till meddelande i kassan)
- 1-3 dagars leverans

En magisk klänning från Zaimara för dig som gillar en bohemisk look! Zaimaras absolut bästsäljande kimono är nu uppdaterad till en fantastisk klänning! Klänningens handbroderade mönster är inspirerade av himlens mysterier. Som ett kärleksbrev till månens magi stjärnor och allt däremellan. Klänningen har guldig broderidesign och genombrytningar som utgör vackra mönster. Ärmarna är kortare med en bredare öppning. Verkligen snygg detalj. Små tygklädda knappar som dekoration ner till midjan. Den har ett brett, stretchigt smockband i midjan (ca 12 cm) som ger klänningen en smickrande och åtsittande detalj på denna annars böljande klänning. Ett fantastiskt hantverk broderat efter gamla traditioner med stor skicklighet. 

Klänningens vackra konstverk med handsydda sömmar ger verkligen klänningen en snygg bohemisk look! Tillverkad i det lyxiga och hållbara materialet Rayon. Klänningen är en verklig ögonfångare och passar lika bra på stranden som på fest. 

Bakom varje plagg ligger det flera timmars kärleksfullt arbete. Zaimara för gamla hantverksmetoder vidare med stor passion och blandar det med underbar design som känns så rätt i vår tid. De lägger stor vikt vid att framställningen av deras designs ska ske med stor glädje och med de allra bästa förutsättningar för deras anställda och deras familjer.

Se mer hur klänningen sitter här:

Färg: Cremefärgad

Storleksguide

Modellen i rött bär storlek S/M. Hon är 165cm, Byst 80cm,  Höfter 88cm och midja 60cm 

Byst - S/M: 95cm | M/L: 99cm 

Midja - S/M: 61cm | M/L: 66cm (obs! i plant läge, gummiband så det är stretch)

Längd - S/M: 145cm | M/L: 145cm

Material
100% Rayon

Tvättråd
-Tvättas i kallt vatten på ett försiktigt program i tvättmaskin, använd gärna tvättpåse.

-Torkas hängandes 

Undvik
-Torktumlare

-Varmt vatten 

-Varmt strykjärn