Wow! Massor av nyheter!

Klänning Janis Dress Bobby McGee - Maison Hotel

1 970 kr- Fri frakt över 699kr, annars 59kr
- Alltid fria byten!
- Fri paketinslagning (Lägg till meddelande i kassan)
- 1-3 dagars leverans

Maison Hotel har inspirerats av sina bästa stil minnen från sina många resor till Indien när de skapade  denna pärla, klänningen Janis Dress Bobby McGee!

Superhärlig bohemisk dröm som är en mix av feminin coolness. Klänningen sticker verkligen ut med sitt broderade lappmönster med paljetter och rika färger. Ärmarna är hellånga med smal broderad kant med paljetter på ärmslut. Luftig maxiklänning som har en V-urringning med långa knytband med lila toffs för en varierad look.. Markerad midja och en innerkjol som ger ett snyggt fall i klänningen.

Klänningen är tillverkad i 100% crêpe bomull med en insydd innerkjol . Bomull som andas och håller dig sval på sommaren när pulsen stiger. 

  • Färg: Beige med broderier i rika färger och spegelpaljetter.
  • Material: 100% crêpe bomull
  • Passform: Luftig och avslappnad passform. Innerklänning
  • Storlek: Normal i storlek. Soul Factory testar: Normal i storleken. Slutar ca 5 cm från golvet och jag är 169 cm lång. (generell storlekstabell sista bilden)
  • Tvättråd: Handtvätt, torktumla ej
  • Mått medium: Bröst 56cm | Ärm bredd 19cm | Lång 136cm

Modellen är 1,84cm och bär stl. S

Maison Hotel the story;

Maison Hotel siktar på att återuppliva den bohemiska storhetstid då hippies från jordens alla hörn bodde på gamla bondgårdar, latade sig under den gasande solen och dansade hela natten lång, barfota i fullmånens sken, Kollektionerna är inspirerade vintageskatter som följer fotspåren från den eklektiska 'Flower Power'-rörelsen på 60- och 70-talen. "Ibiza Bohemia

"Everything began with a trip to India. India has been since the beginning the inspiration to the Maison Hotel universe". Amrit & Samuel


Eftersom vi kommer från den stressiga företagsvärlden utan andrum tog vi beslutet att gå in i ett slow mode . Genom att ge näring åt vår eviga nyfikenhet genom att resa, skapa meningsfulla kontakter och tillbringa tid nära havet lärde vi oss om kreativitetens förmåga att läka.

Efter en serie osannolika sammanträffande som kulminerade i ett omvälvande möte med en fransk kock och modedesigner i Jaipur, bestämde vi oss för att skapa Maison Hotel - ett bohemiskt modemärke inspirerat av det vi älskar och av allt som är autentiskt.
Utan några förkunskaper om modebranschen gav vi oss ut på en självlärd resa om modedesign, traditionella vävtekniker och distinkta broderikunskaper med målet att skapa tidlösa plagg med vintageanda.

Loving the inspirational process;