Wow! Massor av nyheter!

Klänning Maxi wrap Mocha Chip - Zaimara

2 899 kr- Fri frakt över 599kr, annars 49kr
- Alltid fria byten!
- Fri paketinslagning (Lägg till meddelande i kassan)
- 1-3 dagars leverans

Få huvuden att vända sig med denna tidlösa signatur-wrappklänning från Zaimara, i en förtrollande mochafärg, broderad i mjuka jordnära toner som ger den ett bohemiskt och strålande utseende. Denna skönhet utmärker sig med långa ärmar, signaturutsnitt och rynkade fållar som skapar ett vackert sväv när du går. Det mest mångsidiga plagget att äga i din garderob, perfekt att para ihop med ett par platta skor eller höga klackar och snygga jeans under svala höstdagar.

Stig fram och ta plats i denna förföriska klänning, vars broderier speglar naturens mjuka nyanser. Varje steg du tar blir en poetisk dans i denna skapelse, där långa ärmar och vackert designade fållar ger en underbar lekfullhet. Låt klänningen vara en förlängning av din personlighet, oavsett om du väljer att para ihop den med avslappnade gympaskor eller ge den en extra touch av glamour med höga klackar.

Denna signatur-wrappklänning är inte bara ett plagg, det är en upplevelse. Ett konstverk i mochabrun nyans, designat för att omfamna din skönhet och lägga till en touch av tidlös grace i ditt liv. 

Bakom varje plagg ligger det flera timmars kärleksfullt arbete. Zaimara för gamla hantverksmetoder vidare med stor passion och blandar det med underbar design som känns så rätt i vår tid. De lägger stor vikt vid att framställningen av deras designs ska ske med stor glädje och med de allra bästa förutsättningar för deras anställda och deras familjer.

Färg: Mocha

Storleksguide
Modell bär storlek S/M. Hon är 174 cm (5'7") lång, byst 85 cm (33,4”), höfter 90 cm (35,4”) och midja 63 cm (24,8”).

Byst - S/M: 92 cm (36,2") | M/L: 98 cm (38,5")

Midja - S/M: 70 cm (27,5") | M/L: 76 cm (29,9")

Total längd - S/M: 130 cm (51,1") | M/L: 130 cm (51,1")

Ärm längd - S/M: 28 cm (11") | M/L: 30 cm (11,8”)

Material
100% Rayon

Tvättråd
-Tvättas i kallt vatten på ett försiktigt program i tvättmaskin, använd gärna tvättpåse.

-Torkas hängandes 

Undvik
-Torktumlare

-Varmt vatten 

-Varmt strykjärn

Sanne provar! (bild nr.4);

Sannes storlek: S/M

Längd: 169 cm

Vikt: 70 kg

Bh storlek: ca 75E

Storleken är normal, något kortare ärm