Wow! Massor av nyheter!

Klänning Angelina Dress Black - Zaimara

2 999 kr- Fri frakt över 699kr, annars 59kr
- Alltid fria byten!
- Fri paketinslagning (Lägg till meddelande i kassan)
- 1-3 dagars leverans

En spektakulärt vacker långklänning från Zaimara för dig som gillar en bohemisk look! Klänningen har guldfärgade broderidesign fram- och baktill på en svart botten som är inspirerade av himlens mysterier. Som ett kärleksbrev till månens magi stjärnor och allt däremellan. Ett fantastiskt hantverk broderat efter gamla traditioner med stor skicklighet. 

Klänningens vackra konstverk med handsydda sömmar vid urringningen och på ärmarna ger verkligen klänningen en snygg bohemisk look! Har ett brett, stretchigt smockband i midjan (ca12 cm) som ger klänningen en smickrande och åtsittande detalj på denna annars böljande klänning. Tillverkad i det lyxiga och hållbara materialet Rayon. Klänningen är en verklig ögonfångare och passar lika bra på stranden som på fest. 

Bakom varje plagg ligger det flera timmars kärleksfullt arbete. Zaimara för gamla hantverksmetoder vidare med stor passion och blandar det med underbar design som känns så rätt i vår tid. De lägger stor vikt vid att framställningen av deras designs ska ske med stor glädje och med de allra bästa förutsättningar för deras anställda och deras familjer.

FärgSvart botten /guldfärgade broderingsdetaljer

Storleksguide

Bystmått - S/M 93cm | M/L 100cm

Midjemått - S/M 60cm | M/L 63cm

Längd - S/M 135cm | M/L 137cm

Längd ärm - S/M 56cm | M/L 56cm

Modellen på bilden bär S/M. Hon är 171 cm lång, byst 84 cm, höfter 90 cm och midja 64 cm. Modellen i studion bär storlek S/M. Hon är 165 cm lång, byst 82 cm, höfter 92 cm och midja 60 cm

Material
100% Rayon

Tvättråd
-Tvättas i kallt vatten på ett försiktigt program i tvättmaskin, använd gärna tvättpåse.

-Torkas hängandes 

Undvik
-Torktumlare

-Varmt vatten 

-Varmt strykjärn