Wow! Massor av nyheter!

Kimono Morning Glory Long Pocket Nr 318 - Sissel Edelbo

1 599 kr

1 199 kr

Tyvärr slutsåld. Bevaka för att få ett mejl när produkten åter finns i lager

- Fri frakt över 599kr, annars 49kr
- Alltid fria byten!
- Fri paketinslagning (Lägg till meddelande i kassan)
- 1-3 dagars leverans

Vacker och snyggt bohemisk kimono från danska Sissel Edelbo. Bär den till yogan, på stranden, till din favoritjeans eller varför inte ha den till ditt finaste festplagg. Passar till allt! Kimonon är ett otroligt användbart plagg. Band i midjan om man vill knyta kimonon. Denna kimono är helt unik. Det finns inte två exakt lika. Oversize modell. Denna modellen har en ficka på ena sidan som en snygg detalj. 

  • Storlek: One size
  • Färger: Vintagemönster och färger i brunt, blått och grönt
  • Bröstmått: 144 cm
  • Full längd fram: 107 cm
  • Full längd bak: 122 cm

I videon ser du modellen av kimono Morning Glory för att få en uppfattning om passform och hur den rör sig.


Denna kimono är tillverkad av återvunna sari som Indiska kvinnor har burit med stolthet. Vi älskar tanken att återanvända vackra tyger "slow fashion" när den är som bäst. Samtliga tyger är tvättade före man har sytt om dom till trendiga kimonos. Därför kan man också se spår av att plaggets tyg har blivit använt sen tidigare.

Viktigt att tänka på när man köper plagg  som är tillverkat av återvunna tyger. Det kan finnas oregelbundenheter. Det kan vara små trådar eller små obetydliga fläckar. Detta ska inte ses som fel utan som en som en fantastisk del i hur plagget tidigare använts. var stolt över att du har valt ett plagg som hjälper naturen på rätt håll. Och samtidigt ser du helt galet snygg ut! NO WASTE.