Wow! Massor av nyheter!

Kimono "Hare & Moon" - Powder design

1 495 kr

- Fri frakt över 699kr, annars 59kr
- Alltid fria byten!
- Fri paketinslagning (Lägg till meddelande i kassan)
- 1-3 dagars leverans

Kliv in i en värld av oförglömlig bohemisk elegans och tidlös skönhet med Powder designs förtrollande kimono Hare & Moon. Denna fantastiska härlig kreation där varenda detalj är en fröjd för ögat.

Varje ögonblick blir en dans av färger och mönster när du sveper dig i denna magiska kimono. Inspirerad av en vinterdröm, väver den samman naturen och ikoniska mönster. Det är som att bära med sig en bit av en sagobok, och varje gång du sveper dig i denna kimono kommer du att omges av en känsla av äventyr och drömlika stunder.

Denna kimono är mer än bara ett plagg, det är en livsstil. En mångsidig pärla som omfamnar din vardag med lätthet och elegans. Bär den som en morgonrock på morgenen när du precis vaknat och låt dess mjuka tyg smeka din hud som en mild vind. Eller förvandla en enkel outfit till en spektakulär outfit med denna kimono. Ett plagg du kan ha till så himla mycket.

Och som kronan på verket, kommer denna fantastiska kimono-klänning i en skräddarsydd Powder-presentförpackning! En gåva till dig själv, som ett påminnelse om din egen unika skönhet och styrka. Så varför vänta? Unna dig själv denna extraordinära design och låt ditt liv fyllas av drömmar och skönhet varje dag.

  • Storlek:  One Size
  • Tyg: 50% Viscose 50% Modal
  • Tvättråd: Handtvätt
  • Längd: 119cm
  • Medföljer ett skärp
  • Sidofickor