GÅVA! 7 kristaller idag!*

Kimono "70´s Kaleidoscope Floral Coconut" - Powder design

1 495 kr

- GÅVA - kristallkit. Skriv MIDSOMMAR som meddelande i kassan

- Fri frakt över 699kr, annars 59kr
- Alltid fria byten!
- Fri paketinslagning (Lägg till meddelande i kassan)
- 1-3 dagars leverans

Kliv in i en värld av oförglömlig bohemisk elegans och tidlös skönhet med Powder designs förtrollande kimono. Denna fantastiska kreation väcker liv i de färgsprakande 70-talets estetik och har en förtrollande aura av vintagecharm.

Varje ögonblick blir en dans av färger och mönster när du sveper dig i denna magiska kimono. Inspirerad av en kalejdoskopisk dröm, väver den samman vintageblommor och ikoniska mönster som tar dig tillbaka till en tid då varje detalj var en konstnärlig uttrycksform. Den kreativa designen blir en hyllning till det förflutna samtidigt som den smyger in i dagens moderna värld med en perfekt balans.

Denna kimono är mer än bara ett plagg, det är en livsstil. En mångsidig pärla som omfamnar din vardag med lätthet och elegans. Bär den som en morgonrock på morgenen när du precis vaknat och låt dess mjuka tyg smeka din hud som en mild vind. Eller förvandla en enkel outfit till en spektakulär outfit med denna kimono. Ett plagg du kan ha till så himla mycket.

Och som kronan på verket, kommer denna fantastiska kimono-klänning i en skräddarsydd Powder-presentförpackning! En gåva till dig själv, som ett påminnelse om din egen unika skönhet och styrka. Så varför vänta? Unna dig själv denna extraordinära design och låt ditt liv fyllas av drömmar och skönhet varje dag.

  • Storlek:  One Size
  • Tyg: 50% Viscose 50% Modal
  • Tvättråd: Handtvätt
  • Längd: 119cm
  • Medföljer ett skärp
  • Sidofickor