Wow! Massor av nyheter!

Yogalinne Karuna Balance Loose Fit Urban Black - Urban Goddess

599 kr- Fri frakt över 699kr, annars 59kr
- Alltid fria byten!
- Fri paketinslagning (Lägg till meddelande i kassan)
- 1-3 dagars leverans

Supersnyggt yogalinne som är tillverkat av en mix av bambu och ekologisk bomull som känns svalt och skönt mot huden. Detta tyg andas otroligt bra och håller din kropp sval under din yogaträning. Perfekt till yogaklassen och annan fysisk aktivitet. Bär den löst sittande yogatröjan skönt och löst eller med knytning i midjan som en trendig croptop. Baktill finner du ett otroligt vackert tryck av kroppens sju chakran - helt klart en ny storfavorit i garderoben! 

Detta yogalinne med lös passform har en hög halslinning, så att du kan böja dig framåt allt du vill utan att känna dig exponerad. Karuna loose fit yogatank har en smal midja och en snygg kurva för höfterna, och är något mer lös passform i höften och magen. Underbart att bära på tex Yin yogan, eller varför inte knyta upp i midjan och använda med favoritjeansen. 

  • Färg: Urban Black (svart)
  • Material: 68% bambu, 28% ekologisk bomull, 4% elastan
  • Tvättas vid 30 grader
  • Tvättas med avigsidan ut för att skydda trycket
  • Stryk inte över trycket

Står du vanligtvis mellan två storlekar så kan du med fördel välja att gå upp en storlek

Om Urban Goddess

Urban Goddess är ett medvetet yogamärke. Företaget använder endast certifierat ekologisk bomull till sina plagg, vilket inte enbart är snällt mot människorna som arbetar med den på dags basis och miljön vi alla bär ansvar för, utan också ger dig alla fördelar som det är att ha på sig ett tyg som andas och är naturligt. Dessutom har de tagit bort alla tvättlappar som kan störa och klia under träningen. Dessa har istället ersatts med stämplar direkt på tyget.