Stor utförsäljning!

Skjorta Brown - Mad Peach

650 kr

480 kr

Tyvärr slutsåld. Bevaka för att få ett mejl när produkten åter finns i lager

- Fri frakt över 699kr, annars 59kr
- Alltid fria byten!
- Fri paketinslagning (Lägg till meddelande i kassan)
- 1-3 dagars leverans

Härlig skjorta med Mad Peach typiska härliga flow och underbar boho style är perfekta plagget till stranden, hemma eller klä upp till ett par snygga byxor.
Denna rymliga skjorta har en djup knappar framtill så att du kan variera din stil genom att ha den uppknäppt och låta falla fritt eller att ha den stängd. Matcha snyggt med Wide pants eller för att skapa en genomgående look eller bryt av med ett par snygga jeans. 

Material, storlek och skötselråd:

  • Material: 100% krinklad viskos.
  • Färg: Brown
  • Storlek: Oversize. Finns i S/M eller L/XL
    Passar de allra flesta kroppsstorlekar och former. Mycket kärlek i design och materialval för att det ska bli ett verkligt one size plagg.
  • Tvätta i kallt vatten och låt hängtorka. Torktumla inte.
    Krinklad viskos drar ihop sig när det blir blött, men "går ut sig" när du bär det, ångar det eller stryker på låg värme.

Hur plagget blivit till:

  • Handsydd av ett lokalt skrädderi i Jaipur under schysta förhållande
  • Alla tyger är infärgade för hand och därför kan nyanserna variera något från plagg till plagg.

Om Mad Peach

Madeleine, grundare till Mad Peach bestämde sig för att säga hejdå till massproduktion och istället satsa på småskaligt och schyst produktion. Det resulterade i en klädkollektion där Madeleine är med i varje led i produktionen. val av tyger, vilka lokala skrädderier de samarbetar med fram tills plagget är färdigt och landar på hyllorna i butikerna. Det är kärlek och omtanke i varje plagg.