GÅVA IDAG Få en exklusiv kalender.

Yogabyxor Extra Wide Black - Mandala

650 kr- Fri Frakt över 599kr, annars 49kr
- Alltid fria byten!
- Fri paketinslagning (Lägg till meddelande i kassan)
- 1-3 dagars leveranstid
- Öppet köp på julklappar tom 8/1-24

Mysiga ekologiska byxor med vida ben. Raka, lösa byxben med ett snyggt fall. Tyget är väldigt mjukt, skönt och andas bra. På bilden matchade med croppade toppen Yogalinne Cable Bra Black.

Byxorna har 2st praktiska sidofickor och ett elastiskt band i midjan. Perfekta för meditation, en mysig hemmakväll eller varför inte till vardags? 

  • Färg: Black (svart)
  • Material: 50% Modal, 50% eko-bomull
  • Mjukt, lätt material som andas
  • Miljövänliga material
  • Tvättråd: Tvätta i 30 °C, fintvätt

Fair Fashion

Tyg: Denna produkten är till 50% tillverkad av Lyocell (Tencel®) från företaget Lenzing. Lyocell är en regenererad fiber, dvs. den är tillverkad av naturlig cellulosa. Cellulosen kommer från förnybart eukalyptusträ från hållbart skogsbruk. I en patenterad process löses cellulosan från eukalyptusträet och bearbetas till Lyocell-fibrer. Under produktionen reduceras användningen av energi och råvaror till ett minimum, vilket gör det särskilt miljövänligt. 

Produktion: I samarbetet med producenterna lägger Mandala stor vikt vid: GOTS-certifierade produktionsanläggningar, långsiktiga partnerskap, rättvisa löner och social trygghet för textilarbetarna. De utför uppskattande, regelbundna besök på plats för att kontrollera att standarder följs.